XBLOG logo @2x

Το πρώτο βίντεο του HTC U 11 δείχνει ένα κόκκινο, στιλάτο κινητό

Το HTC U 11 σε δέκα μέρες από σήμερα θα αποτελεί τη φετινή ναυαρχίδα στα smartphones της εταιρίας. Το κινητό εκτός από κορυφαία χαρακτηριστικά φέρνει και ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που δεν έχουμε ξαναδεί σε άλλο κινητό: το Edge Sense. Με το Edge Sense, ουσιαστικά, το πλαϊνό πλαίσιο του κινητού είναι ευαίσθητο στην αφή και επιτρέπει στον χρήστη να πραγματοποιεί διάφορες ενέργειες “χαϊδεύοντάς” το.

Μέχρι σήμερα δεν είχαμε δει κάποια έγκυρη φωτογραφία του κινητού, όμως απ’ ότι φαίνεται τώρα το κινητό διέρρευσε. Το παρακάτω βίντεο δημιουργήθηκε από το 91 Mobiles και τον leaker @OnLeaks (μια αξιόπιστη πηγή) και δείχνει την κόκκινη έκδοση του HTC U 11. Τα renders βασίζονται σε πραγματικά σχέδια του CAD και προέρχονται από το εργοστάσιο που κατασκευάζεται, σύμφωνα με τις προαναφερόμενες πηγές.

Το HTC U 11 αναμένεται να διαθέτει Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm, μέχρι 6 GB μνήμη RAM, μέχρι 128 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα, 12-megapixels κάμερα, 16-megapixels εμπρόσθια κάμερα, υποδοχή USB-C και μπαταρία χωρητικότητας 3,000 mAh. Θα τρέχει το Android 7.1 Nougat και το σώμα του θα έχει πάχος 8 χιλιοστά στο κάτω μέρος και 9.2 χιλιοστά στο πάνω μέρος εξαιτίας του ευαίσθητου πλαισίου.

Η HTC θα το ανακοινώσει στις 16 Μαΐου σε μια εκδήλωση που θα διοργανώσει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.