XBLOG logo @2x

HTC U 11: Δείτε τη νέα ναυαρχίδα σε βίντεο πριν ανακοινωθεί

Αν και η HTC κατάφερε να κρατήσει το HTC U 11 κρυφό για καιρό, τις τελευταίες εβδομάδες πριν ανακοινωθεί οι leakers διέρρευσαν τα πάντα για αυτό. Μέχρι σήμερα είδαμε δει κάποιες φωτογραφίες του και είχαμε ακούσει για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και τώρα όλα αυτά επαληθεύονται με ένα βίντεο που ανέβασε κάποιος που είχε καλέσει η HTC για την ανεπίσημη παρουσίαση του κινητού.

Το βίντεο αρχικά ανέβηκε στο YouTube, όμως αργότερα το κατέβασαν. Ευτυχώς κάποιος το κατέβασε και το ανέβασε ξανά στο Dailymotion.

Όπως βλέπουμε στο βίντεο, ο σχεδιασμός είναι παρόμοιος με του HTC U Ultra. Έχει κατασκευή από γυαλιστερό γυαλί, απουσιάζει η θύρα ακουστικών 3.5mm και έχει λάβει πιστοποίηση IP57 για αντοχή στη σκόνη και το νερό. Στο βίντεο βλέπουμε και το χαρακτηριστικό Edge Sense που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν διάφορες ενέργειες πιέζοντας το κινητό. Για παράδειγμα βλέπουμε ότι μπορούμε να ανοίξουμε γρήγορα την κάμερα, τη Google Assistant και άλλα. Η δύναμη που πρέπει να ασκήσουμε μπορεί να οριστεί στις ρυθμίσεις.

Δείτε το βίντεο:

Mirror for /r/Android από goya_dechi

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, έχει Qualcomm Snapdragon 835 επεξεργαστή με 4GB μνήμη RAM, 12-megapixel κάμερα, 18-megapixel εμπρόσθια κάμερα και τρέχει το Nougat. Θα ανακοινωθεί επίσημα στις 20 Μαΐου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.