XBLOG logo @2x

HTC Touch HD, όπως λέμε iPhone

Η HTC βλέποντας τις πωλήσεις του iPhone να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της τηλέφωνο με οθόνη που καλύπτει όλη την εμπρόσθια πλευρά της συσκευής.

Το νέο HTC Touch HD δεν διαθέτει οθόνη 3,5″, όπως ανέφεραν αρχικά οι φήμες, αλλά οθόνη 3,8″ με ανάλυση 480 x 800 pixels. Εκτός από την απίστευτη οθόνη που διαθέτει τόσο σε μέγεθος όσο και σε ανάλυση, το νέο Touch HD νομίζω ότι μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο δυνατό, από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, κινητό που έχει κατασκευάσει η HTC.

Με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm 7201A, χρονισμένο στα 528Mhz και με 288MB DDR SDRAM, δε νομίζω ότι θα συναντήσει καμία δυσκολία ακόμα και αν χρειαστεί να τρέξετε πολλές εφαρμογές συγχρόνως.

Όπως όλα τα σύγχρονα Windows Mobile κινητά, έτσι και το Touch HD δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει GPS, Wi-Fi, Bluetooth 2.0, καθώς και υποστήριξη HSDPA.

Όμως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου HTC Touch HD δεν τελειώνουν εδώ, Για πρώτη φορά θα δούμε κινητό της HTC να διαθέτει κάμερα 5 megapixels με autofocus (χωρίς flash) και δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση QVGA με 30 fps.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαστάσεις της συσκευής είναι περίπου όσο αυτές του iPhone, παρόλο που το Touch HD διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη και αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στην αγορά κοντά στα Χριστούγεννα.

Ωραία, βρήκα τι δώρο θα μου φέρει ο Άγιος Βασίλης 🙂

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.