XBLOG logo @2x

HTC Touch Diamond: Μια πρώτη ματιά

Μπορεί το HTC Touch Diamond να έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετό καιρό στη χώρα μας, ωστόσο σίγουρα παραμένει ένα από τα ομορφότερα και πιο εξελιγμένα Windows Mobile κινητά της αγοράς. Εδώ και μία εβδόμάδα περίπου το έχουμε στα χέρια μας και μέσα στις επόμενες μέρες θα σας παρουσιάσουμε ένα αναλυτικό review με όλες τις δυνατότητές του.

Πρόκειται για ένα Windows Mobile 6.1 κινητό με οθόνη αφής 2,8″ ανάλυσης 640 x 480 pixels. Είναι εξοπλισμένο με τον πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm MSM 7201A στα 528 MHz και διαθέτει 192 MB μνήμης RAM για να μπορεί να ανοίγει άνετα πολλές εφαρμογές συγχρόνως χωρίς προβλήματα.

Μπορεί να μην διαθέτει υποδοχή για κάρτα μνήμης, όμως η ενσωματωμένη μνήμη του ανέρχεται σε 4 GB που πιστεύω θα σας φανούν ικανοποιητικά, ακόμα κι αν θελήσετε να φορτώσετε αρκετά τραγούδια και βίντεο στην συσκευή.

Το HTC Touch Diamond είναι εφοδιασμένο με GPS, Wi-Fi, Bluetooth 2.0, ραδιόφωνο με RDS, καθώς και κάμερα 3,2 Megapixels για να αποθανατίζετε τις αγαπημένες σας στιγμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι υποστηρίζει το πρότυπο HSDPA και ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 7,2 Mbps για γρήγορη πλοήγηση στο internet.

Ιδιαίτερα εύχρηστο και εντυπωσιακό κρίνεται και το νέο interface της HTC Touch Flo 3D, το οποίο τρέχει αρκετά γρήγορα και κάνει το Diamond να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες συσκευές που διαθέτουν Windows.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.