XBLOG logo @2x

HTC Snap hands on

Είχαμε πάρα πολύ καιρό να δούμε ένα τέτοιο τηλέφωνο από την HTC. Αν θυμάμαι καλά, το τελευταίο επαγγελματικό τηλέφωνο που μας παρουσίασε η εταιρεία και είχε κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα ήταν το S620.

Το Snap όμως πιστεύω ότι θα ταράξει αρκετά τα νερά στον χώρο των επαγγελματικών τηλεφώνων, μιας και εκτός από το πολύ λεπτό του μέγεθος, έρχεται εφοδιασμένο με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά για να μπει δυνατά στο παιχνίδι και να κερδίσει τον ανταγωνισμό.

Το Snap, λοιπόν, εφοδιάζεται με Windows Mobile 6.1 (Standard edition) και έναν πανίσχυρο επεξεργαστή (Qualcomm MSM 7225) χρονισμένο στα 528 MHz. Τα 192 ΜΒ μνήμης Ram που διαθέτει η συσκευή νομίζω ότι δεν θα του επιτρέψουν να κολλήσει πουθενά, ακόμα και αν θελήσετε να τρέξετε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα.

Η οθόνη του είναι 2,4″ QVGA ανάλυσης, ενώ υποστηρίζει 65k χρώματα.

Η μνήμη Rom δεν υπερβαίνει τα 256 MB, οπότε μια κάρτα μνήμης microSD σίγουρα θα σας είναι χρήσιμη.

Η κάμερα του τηλεφώνου μπορεί να είναι 2 Megapixels, αλλά νομίζω ότι σε ένα πολύ καλό επαγγελματικό τηλέφωνο η κάμερα είναι το τελευταίο πράγμα που κοιτάει ο χρήστης.

Κατά τα άλλα, Wi-Fi, GPS, Bluetooth 2.0 και υποστήριξη HSDPA, σίγουρα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν από ένα τέτοιο τηλέφωνο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η τεράστια μπαταρία που διαθέτει η νέα επαγγελματική πρόταση της HTC. Με τα 1500 mΑh νομίζω ότι θα σας κρατήσει συντροφιά για πολλές μέρες χωρίς να χρειαστεί να το συνδέσετε στον φορτιστή του.

Αναμένεται να το κάνει την εμφάνισή του κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι του τρέχοντος έτους, χωρίς όμως να γνωρίζουμε την τιμή του.

HTC Snap

HTC Snap

HTC Snap

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.