XBLOG logo @2x

HTC Shift στην ελληνική αγορά

HTC Shift

Ξεκίνησε η διάθεση του HTC Shift στην ελληνική αγορά, του πρώτου Ultra Mobile PC της HTC, από την ACE-Hellas, τον επίσημο διανομέα των συσκευών HTC στη χώρα μας. Το HTC Shift σηματοδοτεί την έλευση μιας νέας εποχής στο mobile computing, καθώς είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές παγκοσμίως, που παρέχει ταυτόχρονα το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Vista και την τεχνολογία push email.

Ταυτόχρονα ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία SnapVUE, που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε e-mail, ημερολόγιο, SMS και επαφές, ακόμα και όταν η συσκευή δεν είναι ανοιχτή. Το γεγονός αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας και παρατείνει τη ζωή της μπαταρίας, η οποία μπορεί, σε κατάσταση αναμονής, να φτάσει την εντυπωσιακή διάρκεια των 2 ημερών.

Για να έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει παράλληλα Windows Vista και SnapVue, το HTC Shift είναι εξοπλισμένο με δύο επεξεργαστές, έναν Intel Stealey 800MHz και έναν Qualcomm MSM 7200, συγχρονισμένο στα 400MHz. Διαθέτει σκληρό δίσκο 40GB και μνήμη 1GB. Η συσκευή λειτουργεί σε δίκτυα UMTS και GSM, υποστηρίζει τις υπηρεσίες HSDPA, GPRS και EDGE, ενώ ενσωματώνει τις ασύρματες τεχνολογίες Bluetooth 2.0 και Wi-Fi.

Με εργονομικό σχεδιασμό, βάρος μόλις 800 γραμμάρια και συρόμενη οθόνη 7 ιντσών, το HTC Shift είναι ένας φορητός υπολογιστής που συνδυάζει ιδανικά τη φορητότητα με τη λειτουργικότητα. Το βρήκαμε στο e-shop.gr στην τιμή των 1259 ευρώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.