XBLOG logo @2x

HTC S740 με Windows Mobile 6.1

Η HTC ανακοίνωσε τον αντικαταστάτη του επιτυχημένου S730. Το νέο smartphone της εταιρίας θα ακούει στο όνομα S740 και εξωτερικά θα θυμίζει αρκετά το HTC Touch Pro. Το S740 διαθέτει συρόμενο QWERTY πληκτρολόγιο, ενώ έρχεται εφοδιασμένο με λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.1.

Εκτός από την κομψή του εξωτερική εμφάνιση, μπορούμε να πούμε ότι το S740 είναι ένα πλήρες κινητό τηλέφωνο, που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.  Η οθόνη του S740 είναι 2,4″ με ανάλυση 320 x 240 pixels, δυστυχώς όμως δεν υποστηρίζει λειτουργία αφής.

Το S740 είναι εξοπλισμένο με έναν πανίσχυρο επεξεργαστή Qualcomm MSM7225 (χρονισμένο στα 528 MHz), ενώ ακούγεται ότι θα διαθέτει και 256 MB RAM. Όσον αφορά τις δυνατότητες σύνδεσης με το internet, τόσο το Wi-Fi, όσο και η υποστήριξη HSDPA υπόσχονται υψηλές ταχύτητες πλοήγησης.

Όπως όλες οι νέες συσκευές αυτής της κατηγορίας, έτσι και το S740, διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη GPS με υποστήριξη A-GPS για πιο γρήγορο κλείδωμα δορυφόρων, ενώ η 3,2 megapixel κάμερα υπόσχεται αξιοπρεπείς λήψεις φωτογραφιών.

Το νέο smartphone αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του μέσα στον επόμενο μήνα, χωρίς όμως να υπάρχουν κάποιες πληροφορίες για την τιμή του.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.