XBLOG logo @2x

«Κλικ» στο πάρτι της HTC στο Villa Mercedes [photos & videos]

Την Πέμπτη που μας πέρασε έγινε το private party της HTC με την Beats Audio by Dr. Dre στο Villa Mercedes, με αφορμή την πρόσφατη συνεργασία τους.

Ο χώρος του εστιατορίου του γνωστού club restaurant γέμισε από συνεργάτες, δημοσιογράφους και φίλους της HTC, ενώ στο χώρο υπήρχαν αρκετά stands με το νέο smartphone HTC Sensation XE με Beats Audio, το οποίο επιδείκνυαν σε όποιον ήθελε τα HTC girls που ήταν εκεί!

Το αλκοόλ έρεε άφθονο, η διάθεση καλή, αν και δεν έλειψαν στα “πηγαδάκια” οι συζητήσεις σχετικά με την δύσκολη οικονομική κατάσταση που διανύουμε, τις απολύσεις στα media, τη μείωση της διαφήμισης και τα σχετικά που αφορούν στο χώρο αυτό.

Τη μουσική του πάρτι επιμελήθηκε ο Dj Ralph Myerz που ταξίδεψε από το Los Angeles για να ανέβει στα decks του Villa Mercedes τη βραδιά αυτή.

Κάποια στιγμή ανέβηκε στο stage που είχε στηθεί η Karina Pereira, Marketing Manager South Eastern Europe στην HTC, για να πει δυο λόγια, θα την ακούσετε να λέει για «σχέδια που άλλαξαν», προφανώς εννοεί ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει ο Νικήτας Γλύκας, Executive Director στην HTC, κάτι που δεν έγινε, άγνωστο για ποιο λόγο.

Ακολούθησε σύντομο dance show και το πάρτι ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το HTC party στο Villa Mercedes!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.