XBLOG logo @2x

HTC One X10: Επίσημο με 5,5” οθόνη και 4000mAh μπαταρία στα $355

Η HTC ανακοίνωσε επίσημα στη Ρωσία το HTC One X10, ένα μεσαίας κατηγορίας Android smartphone με αυτονομία δύο ημερών. Για να μπορέσει να επιτευχθεί τόσο μεγάλη μεγάλη διάρκεια ζωής, η HTC τοποθέτησε μια τεράστια μπαταρία μέσα στο σώμα του κινητού και ενσωμάτωσε το λογισμικό Boost+ που βελτιώνει τις επιδόσεις του. Για παράδειγμα, μια λειτουργία του είναι να προσαρμόζει αυτόματα την ανάλυση της οθόνης σε συγκεκριμένα παιχνίδια.

Το HTC One X10 κουβαλάει μια 5,5-ιντσών Super LCD οθόνη ανάλυσης 1080 x 1920 pixels (401 ppi) με Gorilla Glass, MediaTek P10 chipset με οκταπύρηνο επεξεργαστή, jack ακουστικών, 3 GB μνήμη RAM και 32 GB επεκτάσιμη χωρητικότητα (τα 24.53 GB είναι διαθέσιμα στον χρήστη).

Το κινητό έχει επίσης κάλες κάμερες – στο πίσω μέρος βρίσκουμε μία 16-megapixels με διάφραγμα f/2.0 και στο μπροστινό μία με ανάλυση 8-megapixels, διάφραγμα f/2.2 και ευρυγώνιο φακό. Όσο για την μπαταρία, αυτή έχει χωρητικότητα 4,000 mAh και φορτίζει γρήγορα μέσω φορτιστή 5V / 2A. Για επίτευξη μεγαλύτερης αυτονομίας, η HTC ενσωμάτωσε επίσης τις λειτουργίες Energy Saving Mode και Maximum Power Saving Mode.


Το HTC One X10 έχει πλήρως μεταλλικό σώμα το οποίο είναι ανθεκτικό στις γρατζουνιές και αντέχει σε μικρές πτώσεις. Η HTC ισχυρίζεται ότι πέρασε χιλιάδες ώρες δοκιμάζοντας τις αντοχές του X10 για να διασφαλίσει την υψηλή ποιότητα κατασκευής και να βεβαιωθεί ότι αντέχει σε διάφορα υλικά. Τέλος, στο πίσω μέρος — που παρεμπιπτόντως θυμίζει One M7 — βρίσκουμε τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από τη κάμερα.

Η HTC ζητάει για αυτό το κινητό $355, τουλάχιστον στην Ρωσία. Στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε αν θα κυκλοφορήσει.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.