XBLOG logo @2x

Αυτό είναι το νέο HTC One mini 2

Το νέο HTC One mini 2 παρουσίασε σήμερα η HTC, το μικρό “αδελφάκι” του μεγάλου HTC One M8.

Με οθόνη HD 4,5”, HTC Sense 6 με HTC BlinkFeed και μπροστινή κάμερα 5 Megapixel, το HTC One mini 2 φέρνει την μοναδική κατασκευή από μέταλλο και την απαράμιλλη εμπειρία που προσφέρει το HTC One M8 σε ένα μοντέλο μικρότερων διαστάσεων.

Tο κομψό HTC One mini 2 υιοθετεί τις απαλές καμπύλες της πλάτης και το γκρι φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου του HTC One M8. Διατίθεται επίσης σε ασημί και χρυσαφί απόχρωση, με το compact μέγεθος και τον κομψό σχεδιασμό του να το κάνουν μια προφανή επιλογή για όσους θέλουν ένα πανέμορφο κινητό που χαρίζει απίστευτη αίσθηση.

Η μπροστινή κάμερα των 5 Megapixel είναι η ιδανική για όσους είναι φαν των selfies φωτογραφιών υψηλής ποιότητας, ενώ το HTC One mini 2 διαθέτει και την λειτουργία ρετουσαρίσματος Touch Up για λεπτές αισθητικές βελτιώσεις.

Η πίσω κάμερα των 13 Megapixel με το LED φλας θα σου επιτρέψει τη λήψη ποιοτικών φωτογραφιών και την εγγραφή βίντεο Full HD.

Κατά τα άλλα έχουμε λειτουργικό Android 4.4 KitKat, τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcom Snapdragon 400 1.2GHz και αποθηκευτικό χώρο 16 GB, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με χρήση κάρτας microSD έως 128 GB.

Το μόνο σοβαρό μειονέκτημα που έχω εντοπίσει, κοιτάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού, είναι η μνήμη RAM της συσκευής που είναι μόλις 1 GB!

Αγαπητή HTC, το HTC One mini 2 θα πρέπει να έχει τουλάχιστον RAM 2GB, σε Android συσκευή πλέον RAM 1GB είναι εξαιρετικά λίγη.

Το HTC One mini 2 αναμένεται να διατεθεί στη χώρα μας τον προσεχή Ιούνιο σε γκρι, ασημί και χρυσαφί απόχρωση.

Ενδιαφέρον θα έχει επίσης να δούμε και σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει… Προσωπικά πιστεύω ότι τα 350 ευρώ θα είναι μια καλή τιμή για το HTC One mini 2, αν τιμολογηθεί παραπάνω δε νομίζω ότι θα είναι τόσο ελκυστική επιλογή.

HTC One mini 2

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.