XBLOG logo @2x

HTC Magic με λειτουργικό Android

Το HTC Magic θα είναι η δεύτερη συσκευή κατασκευασμένη από την HTC, η οποία αναμένεται να φοράει το λειτουργικό σύστημα Android της Google.

Μπορεί αυτή τη φορά η συσκευή να μην διαθέτει ενσωματωμένο QWERTY πληκτρολόγιο, πράγμα που μάλλον θα στεναχωρήσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές, ωστόσο η μεγάλη οθόνη 3,2″, καθώς και τα υπόλοιπα πολύ καλά τεχνικά του χαρακτηριστικά πιστεύω πως θα κερδίσουν το κοινό.

Με την γνωστή πλατφόρμα της Qualcomm 7201A, επεξεργαστή χρονισμένο στα 528 Mhz, καθώς και 192 MB RAM, νομίζω ότι μπορεί να τρέξει οποιαδήποτε εφαρμογή θελήσετε να του φορτώσετε.

Αφού το κινητό είναι κατασκευασμένο από την HTC, δεν θα μπορούσε να μην είναι εφοδιασμένο με Wi-Fi, GPS και υποστήριξη HSDPA. Η κάμερα παρέμεινε ίδια με το G1, δηλαδή 3,2 Megapixels.

Το κινητό αναμένεται να διατεθεί αποκλειστικά από την Vodafone, ενώ οι φήμες θέλουν το HTC Magic να ξεκινάει τις πωλήσεις του γύρω στον Απρίλιο, χωρίς να ξέρουμε όμως περισσότερα για την τιμή του και τις πρώτες χώρες που θα το παραλάβουν.

HTC Magic

HTC Magic

HTC Magic

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.