XBLOG logo @2x

HTC Desire σε λευκό χρώμα, HTC Wildfire σε κόκκινο, μόκα, λευκό, μαύρο χρώμα

Παρουσιάστηκαν από την HTC οι νέες ελκυστικές χρωματικές εκδόσεις των HTC Desire και HTC Wildfire, δύο από τα πιο δημοφιλή smartphones που τρέχουν το λειτουργικό Android…

Το HTC Desire εκτός από το χρώμα μόκα που πλέον θα διατίθεται και σε λευκό χρώμα, χρώμα το οποίο προτιμούν όλο και περισσότεροι χρήστες για το κινητό τους τηλέφωνο!

Επίσης, το HTC Wildfire, ένα από τα δημοφιλέστερα προσιτά Android smartphones, είναι πλέον διαθέσιμο στα εξής χρώματα: κόκκινο, μόκα, λευκό και μαύρο!

HTC Desire

Το HTC Desire μετατρέπει κάθε λειτουργία του σε απόλαυση, από την απλή ενημέρωση μέχρι την επικοινωνία με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, την προβολή φωτογραφιών και την εύρεση οποιαδήποτε τοποθεσίας. Η οθόνη του διάστασης 3,7 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και ανάλυσης WVGA, αποτελεί μια από τις καλύτερες που υπάρχουν διαθέσιμες για φορητή συσκευή σήμερα, καθιστώντας την πλοήγηση στο διαδίκτυο, την ανανέωση του status στο προφίλ μας ή την προβολή περιεχομένου μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Το Desire εξοπλίζεται με επεξεργαστή Snapdragon χρονισμένο στο 1GHz και υποστήριξη Adobe Flash 10.1, ενώ όπως και το HTC Legend, ενσωματώνει και αυτό ένα οπτικό χειριστήριο.

HTC Wildfire

Το HTC Wildfire σας βοηθάει να διατηρήσετε την επαφή με τα σημαντικότερα πρόσωπα στη ζωή σας, μέσω του HTC Sense, την εμπειρία χρήσης που τοποθετεί τον άνθρωπο στο επίκεντρο και αναγάγει τη χρήση των κινητών φυσική συνέχεια του τρόπου ζωής μας. Παράλληλα, με την εφαρμογή “Friend Stream”, σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με φίλους σε πολλαπλά κοινωνικά δίκτυα, όπως τα Facebook, Twitter και Flickr, ενώ ταυτόχρονα συγκεντρώνει σε ένα σημείο τις ενημερώσεις, τις φωτογραφίες και τα links που παρακολουθείτε.

Το HTC Wildfire σας επιτρέπει επίσης, να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, για να τα μοιραστείτε στη συνέχεια με τους γύρω σας, ταυτόχρονα σε Facebook και Twitter.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.