XBLOG logo @2x

HTC ChaCha αποκλειστικά από την Vodafone

Το νέο HTC ChaCha παρουσιάζει αποκλειστικά η Vodafone, ένα smartphone για εσένα που θέλεις να γνωρίσεις τον κόσμο του mobile internet και να μη χάνεις επαφή με τους φίλους σου στα social networks όπου κι αν βρίσκεσαι!

Το νέο HTC ChaCha διαθέτει ένα ενσωματωμένο ξεχωριστό πλήκτρο “F” στο κάτω μέρος της συσκευής για άμεση πρόσβαση στο Facebook με το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου, καθώς και μία σειρά από Facebook Widgets, όπως τα Friend Stream Widget και το Chat Widget που κάνουν την εμπειρία του Facebook από το κινητό ανεπανάληπτη. Μάλιστα χάρη στο Facebook Chat Widget μπορείς να ομαδοποιήσεις όλους τους φίλους σου και να βλέπεις ανά πάσα στιγμή πότε εκείνοι είναι συνδεδεμένοι.

Το νέο αυτό smartphone διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και οθόνη αφής, ένας συνδυασμός που παρέχει και ευκολία αλλά και ταχύτητα στον χρήστη. Έτσι, είτε πρόκειται για email, είτε για facebook post είτε για συνομιλία, γράφεις τα πάντα σε χρόνο ρεκόρ!

Παράλληλα, στο πλαίσιο της σειράς προϊόντων Android 2.3 (Gingerbread), το HTC ChaCha εγκαινιάζει το νέο περιβάλλον χρήσης HTC Sense 2.1a, το οποίο προσαρμόζεται και σε οριζόντια διάταξη.

Διαθέτει οθόνη αφής 2,6 ιντσών με ανάλυση 480 x 320 και δυνατότητα «pinch-to-zoom», μπροστινή κάμερα ανάλυσης VGA και κύρια κάμερα 5 Megapixel προσαρμοσμένη στην οθόνης αφής νέας σχεδίασης.

Το HTC ChaCha θα διατίθεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Vodafone από τις αρχές Ιουλίου. Η τιμή της συσκευής θα είναι 299€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), ενώ οι συνδρομητές της Vodafone θα μπορούν να την αποκτήσουν φθηνότερα με νέα σύνδεση ή ανανέωση στα προγράμματα Vodafone Unlimited.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.