XBLOG logo @2x

HTC Babes, Πράσινος Άη Βασίλης και Γνωριμία με τα νέα Smartphone

Κατά τη χθεσινή βόλτα στο The Mall, με εκατοντάδες κόσμου σε όλα τα επίπεδα, από το parking μέχρι τον τελευταίο όροφο με τα εστιατόρια και τις καφετέριες, συναντήσαμε στον πρώτο όροφο το booth της HTC με τα HTC babes και τον πράσινο Άη Βασίλη να καλούν τον κόσμο για μια πρώτη γνωριμία με τα νέα smartphone.

Τα πιτσιρίκια έτρεχαν στην αγκαλιά του πράσινου (λόγω HTC) Άη Βασίλη για μια φωτογραφία, ενώ οι μεγαλύτεροι στις κοπέλες που είχαν αναλάβει να ενημερώσουν το κοινό για τις δυνατότητες των νέων HTC smartphones (HTC Desire HD, HTC Desire Z τράβηξαν αρκετά το ενδιαφέρον).

Μετά φυσικά ακολουθούσε καταχώριση στοιχείων (σε laptop με Vodafone Mobile Broadband σύνδεση) όσων ήθελαν να πάρουν μέρος σε κληρώσεις για HTC κινητά που θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Όση ώρα έμεινα εκεί για να… ενημερωθώ για τα νέα HTC smartphones, να… μάθω τα βασικότερα των χαρακτηριστικών τους (δηλαδή τι οθόνη έχουν, τι κάμερα και τι λειτουργικό) και να τραβήξω τις φωτογραφίες του post, αρκετοί ήταν αυτοί που σταματούσαν για να παίξουν λίγο με τα κινητά, να δουν από κοντά την μεγάλη οθόνη του Desire HD ή να δουν πόσο άνετα μπορούν να γράψουν με το full QWERTY πληκτρολόγιο του Desire Z.

Το θέμα είναι ωστόσο πόσοι από αυτούς σταμάτησαν αμέσως μετά σε κάποιο κατάστημα του The Mall για να αγοράσουν το κινητό με το οποίο έπαιξαν νωρίτερα ή πόσοι θα το κάνουν τις επόμενες μέρες, αφού η κρίση είναι εδώ και πλέον αποφασίζεις πολύ πιο δύσκολα σε ποιο gadget/smartphone θα επενδύσεις 500-600 ή και περισσότερα ευρώ.

Αντίστοιχο booth είχε στο The Mall και η Sony Ericsson με δικά της babes και όλη τη σειρά Xperia.

HTC smartphones στο The Mall

HTC smartphones στο The Mall

HTC smartphones στο The Mall

HTC smartphones στο The Mall

HTC smartphones στο The Mall

HTC smartphones στο The Mall

HTC smartphones στο The Mall

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.