XBLOG logo @2x

Παρουσίαση: HTC 7 Trophy (hands on video)

HTC 7 Trophy, ένα από τα κορυφαία smartphones με λειτουργικό Windows Phone 7 που κυκλοφορούν αυτή την περίοδο στην αγορά. Το είχα για αρκετές μέρες στα χέρια μου, είδατε σε άλλα post φωτογραφίες που τράβηξα με την κάμερά του, αλλά και βίντεο HD 720p που τράβηξα. Δείτε το hands on video που ετοίμασα για το HTC 7 Trophy!

Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κινητά που διατίθενται στην αγορά αυτή τη στιγμή, ειδικά για κάποιον που δεν θέλει να ξοδέψει πάνω από 400 ευρώ (το HTC 7 Trophy πωλείται στην τιμή των 390 ευρώ περίπου). Η Microsoft επιτέλους βελτίωσε το Windows λειτουργικό της για κινητά, στα Windows Phone 7 έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, ωστόσο υπάρχουν ακόμη μερικές ελλείψεις, πχ δεν υπάρχει ελληνική γλώσσα, απουσιάζει το copy-paste, πράγματα που λογικά θα δούμε στο πρώτο update του λειτουργικού.

Κάτι άλλο που θα πρέπει να προσέξουν επίσης οι χρήστες Windows Phone 7 συσκευής είναι να δηλώσουν ως τοποθεσία τους την Αμερική, αν θέλουν να μπορέσουν να κατεβάσουν εφαρμογές από το Windows Marketplace. Εγώ δήλωσα Ελλάδα την πρώτη φορά και μετά χρειάστηκε να επαναφέρω τη συσκευή στην αρχική του κατάσταση ώστε να μπορέσω να δηλώσω από την αρχή τις ΗΠΑ ως τοποθεσία μου και να μπορέσω να έχω πρόσβαση στο Windows Marketplace για να κατεβάσω εφαρμογές.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά το HTC 7 Trophy, βρήκα την ποιότητα κατασκευής του πολύ καλή, γενικότερα αφήνει πολύ καλή αίσθηση όταν το κρατάς, η οθόνη ανταποκρίθηκε άψογα και ταχύτατα στις εντολές μου.

Η κάμερα των 5 Megapixel του smartphone θα σας δώσει πολύ καλά φωτογραφικά αποτελέσματα όπως και βίντεο HD 720p, ωστόσο αν θελήσετε να τραβήξετε φωτογραφία κατά τη διάρκεια της νύχτας ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, τότε το LED φλας που διαθέτει το κινητό θα ασπρίσει πολύ έντονα το αντικείμενο που θα φωτογραφήσετε αφού το φλας είναι πολύ έντονο πράγμα το οποίο δεν μου άρεσε.

Τεχνικά χαρακτηριστικά HTC 7 Trophy

  • Λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7
  • Επεξεργαστής 1 GHz
  • Οθόνη 3,8 ιντσών, 480 x 800 pixels, multi-touch
  • Εσωτερική μνήμη 8GB (δεν επεκτείνεται με κάρτα μνήμης)
  • Μνήμη RAM 576MB
  • HSPA, Wi-Fi, 3G, GPS
  • Κάμερα 5 Megapixel, LED φλας, Λήψη βίντεο HD 720p
  • Μπαταρία 1300 mAh
  • Βάρος 140 gr

HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy

HTC 7 Trophy

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.