XBLOG logo @2x

HTC 10 Lifestyle: Επίσημα η πιο οικονομική έκδοση της ναυαρχίδας

Το HTC 10 ανακοινώθηκε επίσημα και ο κόσμος ήδη λέει τα καλύτερα για αυτό επειδή η HTC έκανε ό,τι ζητούσαν οι καταναλωτές. Ωστόσο η εταιρία μας είχε μία ακόμη έκπληξη: το HTC 10 Lifestyle. Η ‘Lifestyle’ έκδοση της ναυαρχίδας είναι ίδια με την κανονική, ωστόσο χρησιμοποιεί ένα πιο αδύναμο chipset της Qualcomm για να γίνει οικονομικότερο. Σε αντίθεση με το κανονικό, δεν θα λανσαριστεί σε όλες τις χώρες.

Πιο αναλυτικά, το HTC 10 Lifestyle χρησιμοποιεί το chip Qualcomm Snapdragon 652 το οποίο διαθέτει έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3 GB μνήμη RAM, 32 GB χωρητικότητα και υποστήριξη 4G LTE Cat. 4 δικτύων (300Mbps/50Mbps).

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του HTC 10 Lifestyle παραμένουν τα ίδια με του HTC 10. Δηλαδή ενσωματώνει οθόνη 5,2-ιντσών, 12-megapixels UltraPixel 2 κάμερα με laser auto-focus και σταθεροποιητή εικόνας, εμπρόσθια κάμερα 5-megapixels με σταθεροποιητή εικόνας, υποδοχή USB Type-C, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μπαταρία 3,000 mAh με τεχνολογία ταχείας φόρτισης, και BoomSound ηχεία.

Το HTC 10 Lifestyle θα κυκλοφορήσει σε χώρες όπως η Ινδία με άγνωστο το κόστος πώλησης. Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για το HTC 10, να δείτε εικόνες και βίντεο του εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.