XBLOG logo @2x

Ice View: Η επίσημη, διάφανη, θήκη του HTC 10

HTC 10 Ice View case

Η HTC ανακοίνωσε το «τέλειο» smartphone HTC 10, όμως ένα «τέλειο» smartphone δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς μια τέλεια θήκη. Έτσι η εταιρία ανακοίνωσε και την επίσημη θήκη Ice View. Σε αντίθεση με τη θήκη Dot View της προηγούμενης ναυαρχίδας, αυτή διαθέτει διάφανο κάλυμμα στο μπροστινό μέρος της για να μπορεί ο χρήστης να εκτελεί διάφορες ενέργειες, καθώς φυσικά και να βλέπει την ώρα.

Η εταιρία αναφέρει:
«Ρίχνε ματιές στο τηλέφωνό σου και αλληλεπίδρασε μαζί του, ακόμα και με κλειστό κάλυμμα. Η HTC Ice View, η πιο ευέλικτη θήκη που σχεδιάσαμε ποτέ, συνδυάζει την προστασία του τηλεφώνου σου με την άμεση προσβασιμότητα.

Η θήκη HTC Ice View είναι τόσο διαφανής, ώστε σου επιτρέπει να κάνεις ακόμη περισσότερα με το τηλέφωνό σου χωρίς να χρειάζεται να ανασηκώνεις το κάλυμμα. Μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες στη στιγμή, να διαβάσεις κείμενα, να ρυθμίσεις την ένταση ήχου, να αλλάξεις τραγούδι, να ανάψεις το φακό και ακόμη περισσότερα. Η θήκη HTC Ice View υποστηρίζει επίσης ειδοποιήσεις από τρίτους παρόχους, όπως Instagram, Tumblr, Google+, QQ και πολλά άλλα, για να μπορείς να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου κοινωνικά δίκτυα με μια ματιά.»

Δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε θα κυκλοφορήσει και με ποιο κόστος, αλλά αναμένεται σίγουρα να έρθει στην Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.