XBLOG logo @2x

HP Spectre 13.3: Ανακοινώθηκε το λεπτότερο laptop στον κόσμο

Η HP ανακοίνωσε επίσημα στο New York Times International Luxury Conference στις Βερσαλλίες το HP Spectre 13.3 το οποίο είναι το λεπτότερο laptop στον κόσμο με πάχος όσο μία μπαταρία AAA, δηλαδή μόλις 10,4 χιλιοστά. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ανθρακονήματα, έχει ασυνήθιστο σχεδιασμό και προορίζεται για αντίπαλος του MacBook της Apple.

Το HP Spectre 13.3 ενσωματώνει full HD οθόνη 13,3-ιντσών με φωτεινότητα 300 nits και επικάλυψη Gorilla Glass 4, Intel Core i5 ή Core i7 6ης γενιάς επεξεργαστή, Intel HD Graphics 520 μονάδα γραφικών, έως 8 GB RAM, έως 512 GB δίσκο SSD, δύο ηχεία από την Bang & Olufsen, τρεις θύρες USB Type-C και μπαταρία η οποία είναι ικανή να το κρατήσει σε ζωή για 9 ώρες και 45 λεπτά με μία φόρτιση. Το λειτουργικό του σύστημα είναι τα Windows 10 και όλα αυτά βρίσκονται μέσα σε ένα υπέρλεπτο σώμα 10,4 χιλιοστών και βάρους 1,1 κιλά.

Η περιορισμένη έκδοση του HP Spectre 13.3.
Η περιορισμένη έκδοση του HP Spectre 13.3.

Το laptop θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ θα υπάρχει και μια περιορισμένη έκδοση με χρυσό και διαμάντια της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η απλή έκδοση θα κοστίζει €1,499. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι η HP προτίμησε να χρησιμοποιήσει στο Spectre ένα νέο λογότυπο το οποίο υποτίθεται θα χρησιμοποιούσε το 2012 για re-branding της εταιρίας, όμως ποτέ δεν πραγματοποίησε. Τελικά φαίνεται πως αυτό το λογότυπο θα το βλέπουμε μόνο στις premium συσκευές της.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.