XBLOG logo @2x

HP ENVY Curved All-In-One: Ένα εντυπωσιακό AiO PC με κυρτή οθόνη

Η HP παρουσίασε στην CES 2017 το νέο desktop PC HP ENVY Curved All-In-One το οποίο είναι μια εντυπωσιακή όλα-σε-ένα λύση που θα στολίσει το γραφείο σας.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από την ονομασία, το HP ENVY Curved All-In-One εξοπλίζεται με μια γιγαντιαία κυρτή οθόνη 34-ιντσών τύπου QHD VA WLED με οπίσθιο φωτισμό η οποία έχει ανάλυση 3440×1440 pixels. Στο πάνω μέρος της οθόνης κρύβεται η HP TrueVision HD IR Camera που για λόγους ασφαλείας ανοίγει με ένα πάτημα όποτε την χρειάζεστε.

Στην βάση της οθόνης κρύβεται ο υπολογιστής. Ο υπολογιστής εξοπλίζεται με Intel Core i5-7400T ή Intel Core i7-7700 επεξεργαστή 7ης γενιάς, έως 16GB DDR4-2133 SDRAM μνήμη, έως 256GB SSD και 1TB SATA HDD δίσκους και υπάρχει η επιλογή για ανεξάρτητη κάρτα γραφικών AMD Radeon RX 460 με μνήμη 4GB GDDR5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Lenovo παρουσίασε νέα κορυφαία laptops και tablets με Windows 10

Η βάση είναι επίσης και ηχείο. Το ηχείο είναι της εταιρίας Bang&Olufsen και υπάρχει ακόμη dial παρόμοιο με των iPod για αυξομείωση της μουσικής και αλλαγή τραγουδιών. Στο πίσω μέρος της βάσης υπάρχουν τέσσερις θύρες USB 3.0 Type-A, μία USB Type-C και θύρα εισόδου-εξόδου HDMI. Τέλος, η βάση διαθέτει και σύστημα ασύρματης φόρτισης για να ακουμπάτε το κινητό σας επάνω και να φορτίζει.

Το HP ENVY Curved All-In-One θα κυκλοφορήσει με βασική τιμή τα $1,799 και άμα επιλέξετε καλύτερο επεξεργαστή, περισσότερη μνήμη και ανεξάρτητη κάρτα γραφικών η τιμή θα αγγίξει τα $1,999. Στην συσκευασία θα βρείτε επίσης premium ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.