XBLOG logo @2x

Hotelz.gr: Μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχείων

Το Hotelz.gr είναι μια μοναδική μηχανή αναζήτησης όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε δωμάτια, καθώς και διαθεσιμότητα ξενοδοχείων. Μπορείτε να συγκρίνετε τις τιμές ξενοδοχείων που προσφέρουν τα μεγαλύτερα sites οnline κρατήσεων.

Χρησιμοποιώντας το Hotelz.gr, οι ταξιδιώτες δεν χρειάζεται πλέον να ψάξουν τους ιστοχώρους για να βρουν μία μία τις καλύτερες τιμές. Μόλις βρείτε το ξενοδοχείο που καλύπτει τις ανάγκες σας, συνδέεστε κατευθείαν με το site online κρατήσεων της επιλογής σας και κάνετε την κράτηση άμεσα.

Το Hotelz.gr λειτουργεί ανεξάρτητα και δεν διαφημίζει κανένα ξενοδοχείο, υποχρεούται όμως να παρέχει την πλήρη εικόνα ενός ξενοδοχείου, για το οποίο μπορεί να γίνει κράτηση από το διαδίκτυο.

Το Hotelz.gr επιτρέπει στο χρήστη:

  • Εύκολη και γρήγορη αναζήτηση σε όλα τα sites online κρατήσεων ξενοδοχείων για να βρείτε ταυτόχρονα τις χαμηλότερες τιμές σε μόνο μία αναζήτηση, αφού ψάχνει άμεσα και σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας τις πιο πρόσφατες τιμές και διαθεσιμότητα.
  • Σύγκριση τιμών και διαθεσιμότητας από όλους τους σημαντικούς προμηθευτές διαμονής. Το Hotelz.gr κάνει αναζήτηση στα sites online κρατήσεων των δημοφιλέστερων ξενοδοχείων παγκοσμίως, που επιτρέπουν τη στιγμιαία σύγκριση των λεπτομερειών των ξενοδοχείων, των τιμών, των φόρων και των πληροφοριών διαθεσιμότητας σε μια απλή ιστοσελίδα. Έτσι μπορείτε να κάνετε σύγκριση σε απευθείας σύνδεση με ταξιδιωτικούς πράκτορες, όπως οι ActiveHotels.com, AsiaRooms.com, Booking.com, CheapTickets.com, HotelClub.com και πολλά άλλα.
  • Αναζήτηση ανάμεσα σε 900.000 πακέτα διαμονής από περισσότερα από 30 sites online κρατήσεων, ενώ μπορείτε να δείτε περισσότερα από 1,5 εκατ. εντυπώσεις πελατών, 3 εκατ. φωτογραφίες ξενοδοχείων, 2 εκ. περιγραφές και χάρτες.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι ότι το www.hotelz.gr είναι ένα δωρεάν εργαλείο. Δεν αλλάζει τα ποσοστά σε καμία περίπτωση: δεν περιλαμβάνεται στη διαδικασία τιμολόγησης και δεν αλλάζει τις τιμές που εμφανίζονται από τα sites online κρατήσεων. Το team του hotelz.gr εργάζεται για την εύρεση της καλύτερης τιμής για το ξενοδοχείο που έχετε προτιμήσει.

Τι δεν κάνει το Hotelz.gr

Το www.hotelz.gr δεν είναι ταξιδιωτικός πράκτορας. Δεν πουλάει ξενοδοχεία, ούτε υπηρεσίες διαμονής. Δεν μπορείτε να κάνετε κράτηση από αυτό το site άμεσα. Πρόκειται για μία μηχανή αναζήτησης, η οποία βρίσκει τις καλύτερες τιμές για τις ανάγκες της διαμονής σας. Μόλις βρείτε την πιο συμφέρουσα για εσάς τιμή σε κάποιο από τα ξενοδοχεία, συνδέεστε άμεσα με το αντίστοιχο site online κρατήσεων.

Προσοχή: Οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με κρατήσεις, αλλαγές κρατήσεων, ακυρώσεις ή ειδικές πληροφορίες για τα ξενοδοχεία πρέπει να γίνονται απευθείας στα sites online κρατήσεων με τα οποία κάνατε την κράτηση.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Hotelz

  • Εισάγετε την πόλη και τις ημερομηνίες άφιξης και αναχώρησης.
  • Λαμβάνετε μια λίστα με τα ξενοδοχεία της πόλης που επιλέξατε. Μπορείτε να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα ανά δημοτικότητα, κατηγορία, τοποθεσία ή τιμή. Μπορείτε να δείτε τις τιμές στο νόμισμα σας ή στο τοπικό νόμισμα ή να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο νόμισμα.
  • Επιλέξτε το ξενοδοχείο σας και δείτε λεπτομέρειες, φωτογραφίες, χάρτη και εντυπώσεις.
  • Βρείτε τιμές από πολλαπλές πηγές online κρατήσεων και συγκρίνετέ τις.
  • Επιλέξτε το καλύτερο – φθηνότερο site online κρατήσεων για το ξενοδοχείο της επιλογής σας και κάντε άμεσα κράτηση. Κάντε κλικ στο κουμπί “Επιλογή” και θα μεταφερθείτε αυτόματα στο site online κράτησης που επιλέξατε για την κράτησή σας.

Ψάξτε, συγκρίνετε, κάντε την κράτησή σας και… Καλές Διακοπές!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.