XBLOG logo @2x

Honda S2000 Ultimate Edition

Το τελευταίο μοντέλο του Honda S2000 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στην αγορά μέσα στον Μάρτιο. Η Honda πήρε την απόφαση να σταματήσει την παραγωγή του Honda S2000 και να βγάλει μια τελευταία συλλεκτική έκδοση ως κύκνειο άσμα στο πολύ επιτυχημένο πισωκίνητο Roadster.

Μηχανικά η Ultimate έκδοση του S2000 θα εφοδιάζεται με τον γνωστό 2λιτρο VTEC κινητήρα ευρωπαϊκών προδιαγραφών με απόδοση 240 hp. Εξωτερικά οι αλλαγές δεν είναι πάρα πολλές, ωστόσο σίγουρα κάνουν την τελευταία έκδοση του S2000 να ξεχωρίζει από τις προηγούμενες.

Η Ultimate έκδοση θα είναι διαθέσιμη σε λευκό χρώμα, ενώ οι κυριότερες αλλαγές εντοπίζονται στις ανθρακί ζάντες αλουμινίου, στο μαύρο σήμα S2000, καθώς και στο νέο άσπρο bodykit “Grand Prix”.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου ξεχωρίζει το κόκκινο δερμάτινο σαλόνι με κόκκινες ραφές στις πόρτες και στον λεβιέ ταχυτήτων, ενώ το κόκκινο ταμπελάκι που υπάρχει στις πόρτες δηλώνει τον αριθμό παραγωγής κάθε αυτοκινήτου.

Η πρώτη παρουσίαση του τελευταίου απ΄ότι φαίνεται Honda S2000 αναμένεται να γίνει στις 3 Μαρτίου στην έκθεση της Γενεύης. Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες που ακολουθούν…

Honda S2000 Ultimate Edition

Honda S2000 Ultimate Edition

Honda S2000 Ultimate Edition

Honda S2000 Ultimate Edition

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.