XBLOG logo @2x

Honda Civic με 100 άλογα στα 1400cc

Η Honda αποφάσισε να εφοδιάσει το επιτυχημένο 5θυρο Civic με νέο κινητήρα 1.400 κυβικών, ο οποίος συνδυάζει την ιπποδύναμη με την οικονομία. Το μοντέλο, που θα είναι άμεσα διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και η τιμή του ανέρχεται στα € 18.800, έχει υποστεί και ένα πολύ ελαφρό face lift στη μπροστινή μάσκα και στην καμπίνα των επιβατών.

Αναλυτικότερα, το Civic θα διαθέτει κινητήρα 1.400 κ.εκ. εφοδιασμένο με την τεχνολογία i-VTEC της Honda, η οποία μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές CO2, ενώ παράλληλα αυξάνει τα αποθέματα ισχύος και ροπής σε σχέση με τoν προηγούμενο κινητήρα ίδιας χωρητικότητας.

Εκτός όμως από τον κινητήρα, το Civic έχει υποστεί και ένα μικρό face lift. Το μοντέλο φέρει διαφορετική μάσκα και εξωτερικά πλαστικά διαφορετικής υφής, εσωτερικά έχει πιο σκούρα, μεταλλικά διακοσμητικά ένθετα και ματ φινίρισμα στις περιοχές που πλαισιώνουν τα όργανα, ενώ τα καθίσματα έχουν αναβαθμιστεί με διαφορετικά υφάσματα.

Τέλος, η Honda θέλοντας να ικανοποιήσει τους γκατζετάκηδες αγοραστές του Civic, φρόντισε να το εφοδιάσει με θύρα για σύνδεση με iPod.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.