XBLOG logo @2x

HOL TV launch party: Φωτογραφίες από το event

Πριν από μερικές μέρες δέχθηκα πρόσκληση για να παραβρεθώ στο launch party – παρουσίαση του HOL TV, της νέας υπηρεσίας IPTV της Hellas Online. Έτσι χθες το απόγευμα γύρω στις 7:00 μαζί με τον Τάσο πήγαμε στο… σαλόνι της HOL για να δούμε τι είναι αυτό που ετοίμασαν, η εμπορική διάθεση του οποίου ξεκίνησε σήμερα!

Μπαίνοντας στο κτίριο της Hellas Online περίμενα ότι η παρουσίαση θα γινόταν σε κάποια μεγάλη αίθουσα (αμφιθέατρο ή κάτι τέτοιο), οι άνθρωποι της HOL όμως μας εξέπληξαν ευχάριστα! Για τις ανάγκες του event μετέτρεψαν μία αίθουσα (την αίθουσα εκπαίδευσης αν δε κάνω λάθος) σε… σαλόνι, με άνετους καναπέδες, ποπ κορν, διακριτικό φωτισμό και τρεις μεγάλες τηλεοράσεις για να δοκιμάσουμε την υπηρεσία.

Παρόντες στο event ήταν bloggers και γενικά “εκπρόσωποι” των Social Media, αφού η HOL επέλεξε να παρουσιάσει την υπηρεσία πρώτα στα Social Media. Δοκιμάσαμε την υπηρεσία IPTV της HOL αρκετή ώρα πριν την “επίσημη” παρουσίαση, αφού φτάσαμε από τους πρώτους, συζητήσαμε με την ομάδα του HOL TV, περισσότερα όμως για την υπηρεσία θα δείτε σε νέο post.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το HOL TV launch party, μπορείτε να δείτε περισσότερες και σε μεγαλύτερη ανάλυση στο flickr μου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.