XBLOG logo @2x

Ένα hi-tech ελικόπτερο 13,5 εκατ. δολαρίων για τον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου!

Hi-tech κινητά, τηλεοράσεις, παιχνιδομηχανές, ηχοσυστήματα και λοιπά gadget έχουμε δει πολλά… Ήρθε η ώρα να περάσουμε στα ελικόπτερα! Σήμερα θα δούμε όχι όποιο κι όποιο ελικοπτεράκι, αλλά το ελικόπτερο που κοστίζει 13,5 εκατομμύρια δολάρια και ανήκει στον Θόδωρο και τη Γιάννα Αγγελοπούλου!

Πρόκειται για την πιο πολυτελή έκδοση του συγκεκριμένου τύπου ελικοπτέρου που χρησιμοποιείται από το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας, αλλά και από τον αμερικανικό στρατό. Η βασική του έκδοση κοστίζει περίπου 7 εκατομμύρια δολάρια και η τιμή ανεβαίνει όσο προστίθενται διάφορα “έξτρα”, ανέσεις κλπ…

Το ελικόπτερο που απέκτησε λοιπόν το ζεύγος Αγγελόπουλου διαθέτει καινοτόμα συστήματα πλοήγησης και φέρει την υπογραφή της Mercedes Benz, γι΄αυτό και η τιμή από τα 7 εκατομμύρια δολάρια ανέβηκε στα 13,5 εκατομμύρια!

Το νέο αυτό απόκτημα της οικογένειας διαθέτει προηγμένο τεχνολογικά σύστημα ήχου και εικόνας με flat screen οθόνες για να βλέπει ταινίες η κυρία Αγγελοπούλου με την παρέα της κατά τη διάρκεια της πτήσης, ή και κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα, αφού το ελικόπτερο διαθέτει ένα πληρέστατο δορυφορικό σύστημα.

Η δε καμπίνα του ελικοπτέρου είναι αρκετά ευρύχωρη, όπως και ο χώρος αποσκευών. Το ελικόπτερο μπορεί να μεταφέρει 9 επιβάτες, συν τον πιλότο, μαζί με τις αποσκευές τους, ενώ χωράει άνετα ακόμη και ένα ποδήλατο mountain bike!

Η ελικοπτεράρα του ζεύγους ζυγίζει 3,5 τόνους, έχει μήκος 13,3 μέτρα και μπορεί να ταξιδεύει με ταχύτητα 246 χλμ/ώρα και να καλύψει απόσταση 680 χιλιομέτρων χωρίς να χρειαστεί ανεφοδιασμό!

Φωτογραφίες: Real News

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.