XBLOG logo @2x

Η Vodafone παρουσιάζει το νέο Nokia Lumia 800

Τη σειρά smartphones που προσφέρει από το δίκτυό της εμπλουτίζει η Vodafone, με τα νέα Windows Phone και πιο συγκεκριμένα τα Samsung Omnia W, HTC Titan και HTC Radar, αλλά και το νέο Nokia Lumia 800!

Η μεγάλη είδηση του post φυσικά είναι το ότι η εταιρία παρουσιάζει πρώτη στην Ελλάδα το νέο Nokia Lumia 800, το οποίο από τις 20 Δεκεμβρίου θα βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα Vodafone για να το γνωρίσουν από κοντά όσοι ενδιαφέρονται!

Το κινητό διαθέτει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, Windows Phone 7,5 (Mango), έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, αλλά και μία πολύ καλή κάμερα 8 Megapixel με οπτικά μέρη Carl Zeiss, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη συσκευή το λογισμικό Nokia Maps και Nokia Drive για δωρεάν πλοήγηση.

Στα καταστήματα Vodafone μπορεί επίσης να βρει κανείς και άλλα δυνατά Windows Phones, όπως είναι τα Samsung Omnia W, HTC Titan και HTC Radar, που αναφέραμε και παραπάνω, τα οποία ενισχύονται από τις δυνατότητες του νέου λειτουργικού της Microsoft για smartphones.

Ποιες είναι αυτές οι δυνατότητες;

  • Επιλογή εφαρμογών από το Marketplace
  • Ο γρήγορος Internet Explorer 9
  • Η διαχείριση μουσικής από το Zune
  • Ο δωρεάν αποθηκευτικός χώρος στο Skydrive για να αποθηκεύετε αρχεία, φωτογραφίες και βίντεο που μπορείτε να δείτε ανά πάσα στιγμή από το κινητό ή τον υπολογιστή σας

Περισσότερα για τα Windows Phones που διαθέτει η Vodafone μπορείτε να δείτε εδώ.

 

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.