XBLOG logo @2x

Group Buying Sites! Golden Deals, Tsoonami, Dealicious και άλλα για Πολλές Προσφορές!

Τα Group Buying Sites ξεκίνησαν από το εξωτερικό (κλασικά), εδώ και αρκετούς μήνες όμως ήρθαν στην Ελλάδα και μάλιστα αυτή τη στιγμή τα ελληνικά group buying sites ξεπερνούν τα τριάντα! Καθημερινά έχουν άλλοτε πολύ δυνατές προσφορές και άλλοτε λιγότερο δυνατές, εξοικονομώντας αρκετά ευρώ όμως από τους καταναλωτές. Συγκεντρώσαμε τα καλύτερα και σας τα παρουσιάζουμε!

Τι είναι τα group buying sites;

Πολλοί θα έχετε δει τα sites τύπου Golden Deals, Tsoonami κλπ, ωστόσο δεν έχετε καταλάβει ακόμη περί τίνος πρόκειται. Τα group buying sites παρουσιάζουν καθημερινά προσφορές οι οποίες είναι διαθέσιμες για αγορά σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα δημοσιεύει μία προσφορά το Golden Deals για δείπνο 2 ατόμων στο τάδε εστιατόριο στην x χαμηλότερη τιμή από την κανονική. Η προσφορά έχει ισχύ 24 ώρες και για να ενεργοποιηθεί απαιτούνται 10 αγορές και η προσφορά κλείνει στις 200 αγορές.

Αυτό σημαίνει ότι μόλις αγοράσουν την προσφορά 10 άτομα η προσφορά γίνεται ενεργή και όταν συμπληρωθούν 200 αγορές η προσφορά κλείνει. Ακολούθως όσοι αγόρασαν την προσφορά λαμβάνουν ένα κουπόνι το οποίο πρέπει να το εκτυπώσουν και να απευθυνθούν μετά στο κατάστημα του οποίου προσφορά αγόρασαν για την εξαργύρωση του κουπονιού. Οι αγορές στα περισσότερα group buying sites γίνονται με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας, αν και τελευταία κάποια group buying sites επιτρέπουν αγορά προσφοράς με κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό.

Τι προσφορές θα βρω στα group buying sites;

Οι προσφορές που μπορεί να βρει κανείς στα group buying sites καθημερινά είναι πολλές και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών περισσότερο και λιγότερο προϊόντων. Διανυκτερεύσεις σε γνωστά ξενοδοχεία της Αθήνας και άλλων πόλεων μαζί με δείπνο και χρήση SPA, δείπνα και γεύματα σε εστιατόρια, ταβέρνες και ψητοπωλεία, υπηρεσίες αισθητικής (μανικιούρ, πεντικιούρ, αποτριχώσεις κλπ) σε διάφορα ινστιτούτα και άλλα πολλά!

Ποια είναι τα top 10 group buying sites;

Τα group buying sites στην Ελλάδα ξεπερνούν ήδη τα τριάντα! Ωστόσο κάποια ήδη ξεχωρίζουν αφού συγκεντρώνουν τις πιο δυνατές προσφορές και τις περισσότερες αγορές από τους καταναλωτές. Ποια είναι αυτά;

Προσωπικά έχω αγοράσει μέχρι στιγμής προσφορές από το Golden Deals, παρακολουθώ όμως και τις προσφορές των άλλων group buying sites, από κάποια λαμβάνω και newsletter καθημερινά ή βλέπω τις προσφορές από τα facebook pages που έχουν.

Εσύ έχεις κάνει αγορά από κάποιο group buying site; Ποια η εμπειρία σου;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.