XBLOG logo @2x

Το νέο υπερπολυτελές κινητό της Gresso κοστίζει $30.000

Την Gresso την ξέρουν λίγοι, και οι πελάτες της είναι ακόμα λιγότεροι. Είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο κατασκευής πολυτελών smartphones και αξεσουάρ για πραγματικά πλούσιους καταναλωτές οι οποίοι μπορούν να ξοδέψουν πολλές χιλιάδες ευρώ για ένα μόνο κινητό.

Αυτή η εταιρία τώρα δημιούργησε ένα νέο κινητό, το Gresso Meridian, που σύμφωνα με τους ίδιους συνδυάζει τα πολυτελή υλικά κατασκευής με το hardware υψηλών επιδόσεων. Στο Meridian κάθε πλήκτρο διαθέτει επίστρωση διαμαντιών .1kt και αποτελείται από τιτάνιο (βαθμός 5).

Το Gresso Meridian θα κυκλοφορήσει σε δυο εκδόσεις, μία κατασκευασμένη από τιτάνιο και με ανοξείδωτο μεταλλικό πληκτρολόγιο, και μία με σώμα PVD τιτανίου και πληκτρολόγιο στα χρώματα του κίτρινου και του χρυσού 18 καρατίων. Εξαιτίας των υλικών κατασκευής, οι υπάλληλοι της Gresso χρειάζονται 18 ώρες μόνο για την συναρμολόγηση ενός κινητού.

Η Gresso θα ξεκινήσει να δέχεται προ-παραγγελίες για το Meridian από τις 26 Δεκεμβρίου. Θα κατασκευάσει 450 μοντέλα και το καθένα θα το πουλάει με τιμή περίπου $30.000. Το πιο εντυπωσιακό, όμως είναι το γεγονός ότι αυτό δεν είναι το ακριβότερο προϊόν της εταιρίας. Παλιότερα είχε πουλήσει το “Black Diamond Edition iPhone 7” για περίπου $500.000 επειδή είχε τοποθετήσει επάνω του 1,450 μαύρα διαμάντια βάρους 102 καρατίων. Και παλιότερα είχε τροποποιήσει ξανά το iPhone 7, βάζοντάς του σώμα τιτανίου και έντεκα διαμάντια. Είχε κατασκευάσει 999 μοντέλα και η τιμή ξεκινούσε από τα $5.900.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.