XBLOG logo @2x

Greek Limo Bus: Ένα πούλμαν διαφορετικό από τα άλλα

Greek Limo BusΠροσπαθώ εδώ και ώρα να θυμηθώ που είδα αυτό το πούλμαν, αλλά δε με βοηθάει η μνήμη μου, νομίζω σε κάποια διαφήμιση πρέπει να το πήρε το μάτι μου, χωρίς να θυμάμαι που είδα αυτή τη διαφήμιση 🙁

Anyway, πρόκειται για το Limo Bus, ένα πούλμαν πολύ διαφορετικό από αυτά με τα οποία έχουμε ταξιδέψει όλοι. Ανήκει στη Greek Limo Bus, θυγατρική εταιρεία της Event Makers ΑΕ, η οποία έφερε το Limo Bus στην Ελλάδα ύστερα από λεπτομερή ανάλυση της ελληνικής τουριστικής αγοράς, όπως διαβάζω και στο site της.

Φυσικά δεν είναι ένα πούλμαν για τις μετακινήσεις των.. “κοινών θνητών”, αφού η χρήση του κοστίζει και λίγο τσουχτερά μάλιστα, αλλά απευθύνεται σε επιχειρηματίες και γενικά πρόσωπα που θέλουν να συνδυάσουν κάποιο οδικό ταξίδι με το να κάνουν και μια μικρή σύσκεψη με τους συνεργάτες τους την ώρα του ταξιδιού κλπ..

Αυτό που μου τη σπάει είναι ότι στο site τους δεν αναφέρουν καθόλου και πουθενά καμία τιμή για τη χρήση του Limo Bus. Γι΄ αυτό, από περιέργεια και μόνο, αφού φυσικά και δε πρόκειται να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες του ποτέ, έστειλα ένα email στην εταιρεία ρωτώντας από περιέργεια για τιμές και μου έστειλαν αναλυτικό τιμοκατάλογο των υπηρεσιών. Δυστυχώς ψάχνοντας πριν από λίγο στο gmail μου δε βρήκα το σχετικό email!

Μερικές από τις παροχές του Limo Bus:

– Κλιματισμό με προσωπικό PSU ανά επιβάτη
– Ράδιο – CD – DVD – MP3 – Apple iPod
– Σύστημα ήχου Surround
– Τέσσερα (4) σταθερά μόνιτορ LCD 23″
– Μόνιτορ 9″ επιβατών
– Internet Routers
– Συνδέσεις VGA, για προβολή από Η/Υ στα μόνιτορ
– Ηλεκτρικά κουρτινάκια εμπρός
– Φιμέ διπλά παράθυρα
– Δέκτες τηλεόρασης
– Καθίσματα Vogel Accent 280 σε διάταξη 2-1
– Δερμάτινο προσκέφαλο – μαξιλάρι
– Τσεπάκι δερμάτινο στα καθίσματα
– Κάδους απορριμμάτων
– Υποδοχές δικτύου για υπολογιστές
– Τραπέζια εργασίας
– Τραπέζι συνεδριάσεων ανακλινόμενο στο πίσω μέρος του οχήματος
– Μαύρες κουρτίνες για πλήρη συσκότιση
– Χημική τουαλέτα ειδικού τύπου
– Μηχανογραφικό και μηχανολογικό εξοπλισμό

Αν ανήκετε σε αυτούς που θέλουν και έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα ταξίδι με αυτό το πούλμαν στο www.greeklimobus.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις παροχές του, τις υπηρεσίες, φωτογραφίες από το εντυπωσιακό εσωτερικό του κλπ..

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.