XBLOG logo @2x

GPS Mio Moov 150: Με οθόνη 3,5″ και Mio Map 2008

Ένα αρκετά φθηνό και πάνω απ΄όλα αξιόπιστο GPS κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό στα ελληνικά καταστήματα. Με τιμή 95 – 99 ευρώ, το Mio Moov 150 PNA σίγουρα θα κερδίσει αρκετούς καταναλωτές που αναζητούν ένα GPS με μεγάλη οθόνη και να μην κοστίζει μια μικρή περιουσία.

To νέο PNA της Mio είναι μια απλή και εύχρηστη συσκευή, που χρησιμοποιεί το σύστημα πλοήγησης Mio Map 2008.

Προσφέρει γρήγορο και ακριβή υπολογισμό της διαδρομής σας και μια ευρεία γκάμα σημείων ενδιαφέροντος με εύχρηστες κατηγοριοποιήσεις, πολλές από τις οποίες περιλαμβάνουν και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να εντοπίσετε γρήγορα και εύκολα τα σημεία που σας ενδιαφέρουν, όπως και να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας διευθύνσεις.

Αν θέλετε να βρείτε κάτι σε μια συγκεκριμένη περιοχή που σκοπεύετε να επισκεφθείτε ή έχετε φτάσει ήδη, μπορείτε να αναζητήσετε τα τυπικά σημεία ενδιαφέροντος, βολικά κατηγοριοποιημένα σε απλές λίστες, όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια, κινηματογράφοι κλπ.

Στα θετικά στοιχεία της συσκευής σίγουρα μπορούμε να βάλουμε την οθόνη των 3,5″, τον δέκτη GPS SiRF Instant Fix II, καθώς και τον Samsung επεξεργαστή στα 400 MHz, ο οποίος δεν θα σας προβληματίσει σε καμία περίπτωση.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.