XBLOG logo @2x

GPS με λιγότερα από 100 ευρώ: Navigon 1200

Αν αναζητάτε μια φθηνή και αξιόπιστη συσκευή πλοήγησης και δεν την έχετε εντοπίσει ακόμα, μάλλον δεν έχει πέσει στην αντίληψη σας το Navigon 1200. Νομίζω ότι είναι μία από τις πιο αξιόλογες προτάσεις της αγοράς, με την τιμή του να μην ξεπερνάει τα 100 ευρώ.

Το PNA Navigon 1200 χαρακτηρίζεται από απλότητα στη χρήση και μια σειρά προηγμένων λειτουργιών, που θα σας κατευθύνουν με λεπτομερείς οδηγίες και πληροφορίες στον προορισμό σας.

Με την εξελιγμένη λειτουργία Reality View Light, εμφανίζεται μία πραγματική απεικόνιση, με όλες τις πινακίδες και την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε, ειδικά στις εξόδους των Εθνικών Οδών και των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και, σε συνδυασμό με το Lane Assistant Pro που σας υποδεικνύει τη λωρίδα κυκλοφορίας που θα πρέπει να κινήστε για να “βγείτε” στη σωστή έξοδο, δεν θα χάσετε ποτέ τον δρόμο σας!

Ενημερωθείτε έγκαιρα για τα όρια ταχύτητας της οδού που κινήστε με τα ηχητικά και οπτικά σήματα για την περίπτωση υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.

Σταματήστε να ψάχνετε άσκοπα σε όλα τα γράμματα της αλφαβήτου, αφού με τη λειτουργία Smart Speller εμφανίζονται κατά την πληκτρολόγηση μόνο οι λογικοί συνδυασμοί γραμμάτων, αποκρύπτοντας αυτά που δεν χρειάζονται, για πιο γρήγορη αναζήτηση.

Με λειτουργική οθόνη αφής 3,5″ και με ενημερωμένους χάρτες της Ελλάδας, σας καθοδηγεί στον προορισμό σας χωρίς κόπο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής Atlas III, 375MHz
  • Μνήμη 2112 MB (2048 MB Rom / 64 MB Ram)
  • Κάρτα μνήμης SD / MMC
  • Λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows CE
  • Διαστάσεις: 95 x 72 x 17 mm
  • Βάρος: 122 gr

Με μία αναζήτηση για το Navigon 1200 στο skroutz.gr, το βρήκαμε να πωλείται από 95 ευρώ στα καταστήματα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.