XBLOG logo @2x

Ανακοινώθηκαν οι νέες αδιάβροχες action cams GoPro Hero 5

Η GoPro ανακοίνωσε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Βόρεια Καλιφόρνια στο Squaw Valley Ski Resort τη νέα σειρά με action cams GoPro Hero 5. Παράλληλα, παρουσίασε και το πρώτο της drone που αποκαλεί Karma και εντυπωσιάζει τους fans αυτής της αγοράς.

Η σειρά Hero 5 αποτελείται από δύο μοντέλα: το Black και το Session. Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν στις αγορές στις 2 Οκτωβρίου με κόστος $399 και $299 αντίστοιχα.

Τόσο η GoPro Hero 5 Black, όσο και η Hero 5 Session, μπορεί να τραβήξει βίντεο σε ανάλυση 4K στα 30 καρέ το δευτερόλεπτο, και επίσης είναι ανθεκτική στο νερό έως 10 μέτρα χωρίς θήκη. Ενσωματώνουν σύστημα φωνητικών εντολών που θα υποστηρίζει επτά γλώσσες κατά το λανσάρισμα των καμερών, νέο σύστημα ψηφιακής σταθεροποίησης «επαγγελματικού τύπου», δύο στερεοφωνικά μικρόφωνα, και επίσης θα μπορούν να κάνουν backup των φωτογραφιών και των βίντεο στη νέα cloud υπηρεσία GoPro Plus.

Η GoPro Hero 5 Black βασίζεται στον σχεδιασμό της Hero 4 και διαθέτει 12-megapixels κάμερα, LCD οθόνη αφής 2-ιντσών, GPS, δυνατότητα λήψης RAW αρχείων και λειτουργία Wide Dynamic Range Video.

Η GoPro Hero 5 Session, από την άλλη, έχει τον γνωστό τετράγωνο σχεδιασμό της οικογένειας Session και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες ανάλυσης 10-megapixels, ενώ δεν διαθέτει οθόνη, GPS, δυνατότητα λήψης RAW αρχείων και λειτουργία Wide Dynamic Range Video. Απλά τραβάει.

Η GoPro έχει επίσης απλοποιήσει το μενού τους, με εύκολη πλοήγηση με ένα πλήκτρο. Για ευκολία έχει τοποθετήσει ακόμη δύο κουμπιά στην Hero 5 Black, ένα για λήψη φωτογραφίας και ένα για το βίντεο.

Τέλος, η υπηρεσία GoPro Plus που ανακοίνωσε η εταιρία έχει κόστος $4,99/μήνα. Ουσιαστικά επιτρέπει στον χρήστη να κάνει online backup των λήψεων μέσω των εφαρμογών Quik και Splice για smartphones ή μέσω του προγράμματος για υπολογιστές. Η υπηρεσία θα γίνει διαθέσιμη στους χρήστες στις 29 Σεπτεμβρίου και θα παρέχει επίσης πρόσβαση σε μουσικά κομμάτια για να βάλετε στα βίντεο σας και έκπτωση 20% σε αξεσουάρ για τις κάμερες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.