XBLOG logo @2x

Google Spaces: Νέο app για κοινοποιήσεις σε μικρές ομάδες

Η ομαδική κοινοποίηση δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, σύμφωνα με τη Google. Από τις βιβλιοθήκες μέχρι την αναζήτηση ξενοδοχείου για εκδρομές και άλλα, το να πείσεις τους φίλους να χρησιμοποιήσουν την ίδια εφαρμογή μπορεί να είναι δύσκολο. Η κοινοποίηση πραγμάτων τις περισσότερες φορές περιλαμβάνει την “μεταπήδηση” από εφαρμογή σε εφαρμογή και αντιγραφή-επικόλληση συνδέσμων. Οι ομαδικές συζητήσεις συχνά δεν μένουν στο ίδιο θέμα και τα πράγματα χάνονται σε συζητήσεις.

Για αυτό η αμερικάνικη εταιρία δημιούργησε την εφαρμογή Google Spaces που επιτρέπει στον κόσμο να μοιράζεται διάφορα με ευκολία χωρίς τα προαναφερόμενα μειονεκτήματα.

Το Google Spaces είναι μια νέα εφαρμογή κοινοποίησης στοιχείων με φίλους και υπερτερεί σε σχέση με άλλες επειδή ενσωματώνει την Google Αναζήτηση, το YouTube και το Chrome. Για να στείλετε κάτι, όπως έναν σύνδεσμο για μια ιστοσελίδα, μια εικόνα ή ένα βίντεο, σε μια ομάδα απλά χρησιμοποιείτε την προ-εγκατεστημένη αναζήτηση και πατάτε στο εικονίδιο της εφαρμογής για αποστολή. Άμα λάβετε κάτι μπορείτε εύκολα να δείτε τί είναι αυτό και τι λένε οι φίλοι σας.

Για να χρησιμοποιήσετε το Spaces χρειάζεστε απλά έναν λογαριασμό στη Google. Μπορείτε να το κατεβάσετε για Android ή iOS, ή να πλοηγηθείτε στον ιστότοπό του είτε από κινητό είτε από Η/Υ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.