XBLOG logo @2x

Google Photography Prize | Η Google ψάχνει τους καλλιτέχνες του μέλλοντος!

Σπουδαστές και φοιτητές από όλο τον κόσμο καλεί η Google για να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό “Google Photography Prize” που γίνεται μέσω του Google+ και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012!

Ο διαγωνισμός θα δώσει τη δυνατότητα στους νικητές να εκθέσουν τα έργα τους στη διεθνούς φήμης γκαλερί Saatchi που βρίσκεται στο Λονδίνο.

Ήδη από τους πρώτες μήνες ζωής του, το Google+ έχει προσελκύσει τους επαγγελματίες και λάτρεις της φωτογραφίας, με αρκετούς ταλαντούχους φωτογράφους, μεταξύ των οποίων και οι Scott JarvieThomas HawkColby Brown και Claire Grigaut, να έχουν αναρτήσει τα έργα τους και να χαρίζουν έμπνευση στους νεότερους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με την Google, τις πρώτες 100 ημέρες λειτουργίας της πλατφόρμας, ανέβηκαν στο Google+ περισσότερες από 3,4 δισεκατομμύρια φωτογραφίες από επαγγελματίες και ερασιτέχνες!

Όσοι σπουδαστές και φοιτητές συμμετάσχουν στο διαγωνισμό θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα στις κατηγορίες: «εγώ», «φαγητό», «ήχος και σιωπή», «ταξίδια», «μόδα», «δράση», «δρόμος», «αθλήματα», «νύχτα» και «προσωπική ματιά».

Οι 10 επικρατέστεροι θα αναδειχθούν από επιτροπή καταξιωμένων φωτογράφων και θα παρουσιάσουν τα έγρα τους σε έκθεση στη γκαλερί Saatchi για δύο μήνες το 2012, κατά τη διάρκεια της έκθεσης φωτογραφίας “Out Of Focus”, ενώ θα κερδίσουν και ένα ταξίδι για 2 άτομα, για να παρευρεθούν στα εγκαίνια της έκθεσης!

Επιπλέον, ένας νικητής ή μία νικήτρια θα κερδίσει ένα μοναδικό ταξίδι σε προορισμό έκπληξη μαζί με έναν επαγγελματία καθηγητή της φωτογραφίας!

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό το μόνο που χρειάζεται είναι να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου στο Google+ και στη συνέχεια να συμπληρώσεις τη φόρμα συμμετοχής σου που θα βρεις στο google.com/photographyprize μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2012.

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό μπορείς να δεις εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.