XBLOG logo @2x

Google: Το «Ο Λογαριασμός μου» βελτιώνεται με νέες ρυθμίσεις

Ένα χρόνο πριν, η Google ανακοίνωσε το Ο Λογαριασμός μου, ένα κέντρο που μας δίνει γρήγορη πρόσβαση σε ρυθμίσεις για να διασφαλίσουμε τα δεδομένα μας και να προστατεύσουμε τις απόρρητες πληροφορίες μας στη Google. Το My Account βάζει όλα τα εργαλεία απορρήτου και ασφάλειας σε ένα κοινό χώρο, περιλαμβάνοντας μακροχρόνια χαρακτηριστικά όπως τις ρυθμίσεις διαφημίσεων και νεότερα χαρακτηριστικά όπως, ο έλεγχος απορρήτου και ο έλεγχος ασφάλειας. Από κοινού, αυτά τα εργαλεία κάνουν πιο εύκολο τον έλεγχο απορρήτου και ασφαλείας από κάθε συσκευή.


Τον τελευταίο χρόνο περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι χρησιμοποίησαν το «Ο Λογαριασμός μου». Με την πρώτη επέτειο από αυτή την ανακοίνωση, η Google είναι στην ευχάριστη θέση να μας παρουσιάσει τρία νέα χαρακτηριστικά για να έχουμε εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις και να προστατεύσουμε τα δεδομένα μας.

Ένα χέρι βοηθείας αν χάσετε το τηλέφωνό σας
Αποθηκεύουμε στα κινητά μας μερικά από τα πιο προσωπικά μας δεδομένα: μηνύματα από τους αγαπημένους μας, οικογενειακές φωτογραφίες, emails από συναδέλφους, πληροφορίες για τραπεζικούς λογαριασμούς και πολλά άλλα. Αυτά τα δεδομένα μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα αν βρεθούν σε λάθος χέρια. Δυστυχώς, εκατομμύρια κινητά γίνονται αντικείμενα κλοπής κάθε χρόνο μόνο στις ΗΠΑ, και πολλά ακόμα χάνονται σε ταξί, καφετέριες ή και ανάμεσα σε μαξιλάρια καναπέδων σε όλο τον κόσμο. Αλλά όταν το κινητό σας έχει χαθεί, δεν είναι πάντα εύκολο να σκεφτείτε από πού να αρχίσετε, ποιόν να καλέσετε ή πώς να κρατήσετε τις πληροφορίες σας ασφαλείς.


Το «βρείτε το κινητό σας» είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που θα σας βοηθήσει αν το κινητό σας χαθεί ή κλαπεί ποτέ. Με μερικά απλά βήματα, μπορείτε όχι μόνο να εντοπίσετε το κινητό σας, αλλά επίσης να το κλειδώσετε και να το καλέσετε, να διασφαλίσετε τον λογαριασμό σας, να στείλετε ένα νούμερο τηλεφώνου στην οθόνη για να σας καλέσουν πίσω, και πολλά άλλα. Το χαρακτηριστικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βρεθούν συσκευές Android και iOS και σύντομα, θα έχετε πρόσβαση σε αυτό αναζητώντας απλά στην Google «έχασα το κινητό μου».

Google My account find my phone

Νέοι τρόποι για να έχετε πρόσβαση στο «Ο Λογαριασμός μου»
Οι χρήστες όλο και περισσότερο χρησιμοποιούν τη φωνή τους για να προηγηθούν σε εφαρμογές και υπηρεσίες- για παράδειγμα, η φωνητική αναζήτηση από κινητά τριπλασιάστηκε τα 2 προηγούμενα χρόνια. Έτσι, κάνουμε πιο εύκολη την πρόσβαση στο «Ο Λογαριασμός μου» χρησιμοποιώντας μόνο τη φωνή σας. Στην τελευταία έκδοση της εφαρμογής Google μπορείτε απλά να πείτε, «Ok Google, δείξε μου τον λογαριασμό μου» και εμείς θα σας μεταφέρουμε εκεί ακριβώς. Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μέχρι σήμερα στα Αγγλικά, άλλα κι άλλες γλώσσες έρχονται σύντομα.

Google My account voice search

Κάνουμε επίσης πιο εύκολο από ποτέ να βρείτε το «Ο Λογαριασμός μου» με την αναζήτηση στη Google. Σύντομα, θα έχετε τη δυνατότητα να το αναζητείτε απλά το όνομά σας, και αν είστε συνδεδεμένοι, θα δείτε μια συντόμευση του «Ο Λογαριασμός μου».

Google My account search

Όταν εμπιστεύεστε τα δεδομένα σας στην Google, θα πρέπει να περιμένετε ισχυρή ασφάλεια και ρυθμίσεις απορρήτου. Αυτά τα χαρακτηριστικά, είναι τα πιο πρόσφατα στις συνεχιζόμενες προσπάθειές μας να προστατέψουμε εσάς και τις προσωπικές σας πληροφορίες. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε βελτιώσεις που βασίζονται στα σχόλια σας.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.