XBLOG logo @2x

Το Google logo έγινε κιθάρα, αφιερωμένο στον Les Paul

Στον κιθαρίστα Les Paul αφιερώνει η Google σήμερα το logo της, το οποίο σήμερα παίρνει σχήμα κιθάρας! Θα προσέξατε μπαίνοντας στο Google, ότι αν περάσετε τον κέρσορα του mouse σας πάνω από το logo-κιθάρα, μπορείτε να παίξετε μουσική!

Ο Les Paul ήταν αυτός που συνέβαλε στην ανάπτυξη των μοντέρνων τεχνικών γραφής, καθώς επίσης και αυτός που εξέλιξε σημαντικά την ηλεκτρική κιθάρα, ενώ σε αυτόν οφείλει το όνομά της η ηλεκτρική κιθάρα “Les Paul”, την οποία χρησιμοποίησαν πολλά μεγάλα ονόματα της μουσικής.

Ο Les Paul (Lester William Polsfus το πλήρες όνομά του) γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1915, ενώ έφυγε από τη ζωή στις 12 Αυγούστου του 2009. Περισσότερα για αυτόν, το βιογραφικό του κλπ, μπορείτε να διαβάσετε στη σχετική σελίδα στη Wikipedia.

Και αν δεν παίξατε κιθάρα ήδη στο Google, δοκιμάστε τις ικανότητές σας τώρα! Απλά ένα κλικ στο www.google.gr, περάστε τον κέρσορα του mouse σας πάνω απ΄το logo και θα αρχίσετε να παίζετε κιθάρα έτσι, ενώ οι χορδές του Google logo-κιθάρας αλλάζουν χρώμα και κινούνται όπως θα γινόταν αν παίζατε κιθάρα στην πραγματικότητα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.