XBLOG logo @2x

Google Fiber Phone: Η νέα υπηρεσία για σταθερό τηλέφωνο

H Google παρουσιάζει την υπηρεσία Fiber Phone. Πρόκειται για μια οικονομική τηλεφωνική σύνδεση που σου δίνει την δυνατότητα για απεριόριστες τοπικές και υπεραστικές κλήσεις, ενώ για τις διεθνείς κλήσεις θα ισχύουν οι χρεώσεις του Google Voice.

Ο συνδρομητής για να χρησιμοποιήσει το Fiber Phone θα πρέπει να έχει έναν τηλεφωνικό νούμερο (υφιστάμενο ή νέο) και ένα VOIP phone box. Η υπηρεσία βασίζεται στο cloud και αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα μπορούν χρησιμοποιούν τη γραμμή σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμούν – για παράδειγμα οι κλήσεις μπορούν να έρχονται είτε στο σταθερό είτε στο κινητό, ανάλογα με το πού βρίσκεται ο χρήστης.

Η υπηρεσία υποστηρίζει την εμφάνιση της ταυτότητας του καλούντος, αναμονή κλήσης, την σύνδεση με αριθμούς έκτακτης ανάγκης και τη λειτουργία τηλεφωνητή με τη δυνατότητα μετατροπής της φωνής σε κείμενο. Θα γίνει διαθέσιμη για πρώτη φάση σε ορισμένες περιοχές των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και σταδιακά θα διατεθεί και σε άλλες περιοχές. Το κόστος της ανέρχεται στα 10 δολάρια τον μήνα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.