XBLOG logo @2x

Google AdSense – Παραπομπές

Google AdSense ΠαραπομπέςΤο γνωστό Google AdSense προσέθεσε πρόσφατα μία νέα κατηγορία, τις παραπομπές. Δηλαδή, πέρα από την προβολή διαφημίσεων, πλέον υπάρχει η δυνατότητα διαφημιστικής προβολής σε δικτυακούς τόπους των Google AdSense, Google AdWords, καθώς και του Firefox και Google Toolbar.

Πιο συγκεκριμένα:

– Όταν εγγραφεί κάποιος στο AdSense μέσα από την παραπομπής σας, με το που κερδίσει τα πρώτα $5 σε διάστημα 180 ημερών, πιστώνεται σε εσάς το ίδιο ποσό $5. Εάν πάλι ο εκδότης αυτός κερδίσει $100 σε 180 ημέρες, σε εσάς θα πιστωθούν $250, ενώ τέλος αν σε 180 ημέρες εγγραφούν μέσω εσάς 25 εκδότες και κερδίσουν ο καθένας τους πάνω από $100 θα λάβετε bonus $2.000!

– Όταν ένας διαφημιστής που γράφτηκε στο AdWords μέσω παραπομπής σας και ξοδέψει τα πρώτα $5 σε 90 ημέρες, θα πιστωθούν σε εσάς $5. Αν ο ίδιος ξοδέψει μέσα σε 90 ημέρες $100, θα πιστωθούν σε εσάς $40. Αν τέλος εγγραφούν 20 διαφημιστές μέσω των παραπομπών σας και ξοδέψει πάνω από $100 ο καθένας τους σε 90 ημέρες, θα λάβετε bonus $600.

– Τέλος για κάθε χρήστη που μέσω της παραπομπής σας κατεβάσει τον Firefox και το Google Toolbar και εκτελέσει για πρώτη φορά τον Firefox εσείς θα λάβετε $1. Σημειώνεται ότι ο χρήστης πρέπει να έχει Windows και να μην έχει εγκαταστήσει τον Firefox στο παρελθόν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.