XBLOG logo @2x

Golden-i: Εγκαίνια νέου καταστήματος στη Θεσσαλονίκη

Το τρίτο κατάστημα Golden-i, είναι από χθες 23 Μαΐου, γεγονός!

Η ACE-Hellas εγκαινίασε ένα ακόμη Golden-i, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, δημιουργώντας έτσι τη μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων Apple Premium Reseller στην Ελλάδα. Το νέο κατάστημα λειτουργεί στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», Τσιμισκή 43, στην καρδιά της πόλης.

Τα επίσημα εγκαίνια πλαισιώθηκαν από πολύ διασκέδαση, μουσική, χορό, εκπλήξεις, δώρα, αλλά και την εντυπωσιακή κατάβαση από τρεις ειδικούς στο είδος, που άνοιξαν την αυλαία του νέου καταστήματος.

Μία από τις πιο δυνατές ελληνικές ομάδες του hiphop dance, οι εκπληκτικοί Loona Beats Crew ξεσήκωσαν το κοινό που έσπευσε να τους θαυμάσει επί σκηνής, ενώ μαζί στα εγκαίνια του Golden-i ήταν και η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός του ΖΟΟ radio 90,8 της Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνά, με το επιτυχημένο δίδυμο των Vibers που γέμισαν με δυνατά Vibes το χώρο.

Πολλοί ήταν οι λάτρεις της τεχνολογίας που έσπευσαν να γιορτάσουν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος Golden-i, όπου πλέον θα μπορούν να βρουν όλα τα καινοτόμα προϊόντα της Apple που άλλαξαν τον κόσμο, αξεσουάρ καθώς και το μοναδικό εξουσιοδοτημένο service στη Βόρεια Ελλάδα. Όσοι μάλιστα πραγματοποιήσουν αγορές από το καινούργιο κατάστημα στην Τσιμισκή μέχρι το Σάββατο 25 Μαΐου, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση για πολλά δώρα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο καταστήματα της Θεσσαλονίκης είναι τα μόνα πιστοποιημένα σημεία παροχής κάθε είδους τεχνικής υποστήριξης (service) σε ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα ως Apple Authorized Service Provider για τα προϊόντα της Apple (εκτός iPhone).

Στα καταστήματα Golden-i, βρίσκει κανείς όλη τη σειρά των υπολογιστών Mac, το μοναδικό iPhone, τα πρωτοποριακά iPad, τα αξεπέραστα iPod, αλλά και μία πληθώρα από αξεσουάρ Apple καθώς και τρίτων κατασκευαστών. Τα προϊόντα μπορεί κανείς να δει ζωντανά και να περιεργαστεί ενώ πραγματοποιούνται και εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια χρήσης των συσκευών και των εφαρμογών. Το άρτια εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από την Apple προσωπικό των Golden-i, είναι έμπειροι χρήστες  προϊόντων Apple, με γνώσεις, συνεχή κατάρτιση, ενημέρωση και πιστοποιήσεις από τα επίσημα εκπαιδευτικά κέντρα της Apple.

Περισσότερες πληροφορίες για τα καταστήματα Golden-i είναι διαθέσιμες στο site www.golden-i.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.