XBLOG logo @2x

“Golden i”, Προϊόντα Αpple στο Golden Hall

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο “Golden i”, το νέο κατάστημα με προϊόντα της Apple στο Golden Hall, τα εγκαίνια του οποίου έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα!

Το κατάστημα θα είναι τυπικά “Apple Premium Reseller”, ανήκει στην ACE Hellas και η κατασκευή του γίνεται με τις προδιαγραφές των Apple Store της “μαμάς” Apple που βρίσκονται σε πολλές χώρες του κόσμου. Όσοι επισκεφθήκατε το iStorm, το κατάστημα με Αpple products στο Κολωνάκι, κάτι αντίστοιχο θα συναντήσετε και στο Golden Hall.

Στο “Golden i” θα μπορεί να συναντήσει κανείς όλη τη γκάμα προϊόντων της Apple, όπως τους υπολογιστές iMac, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air κλπ, ενώ φυσικά θα υπάρχουν και αρκετά διαθέσιμα κομμάτια iPhone 4. Επίσης όποιος θέλει θα μπορεί να παίρνει το iPhone 4 κάνοντας συμβόλαιο σε κάποιο πρόγραμμα της Cosmote ή της Vodafone.

Το κατάστημα θα βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall, ενώ ετοιμάζεται το επίσημο site www.golden-i.gr και ήδη είναι έτοιμη και η σελίδα του στο Facebook όπου αρκετοί χρήστες έχουν αρχίσει να ρωτούν διάφορα πράγματα σχετικά με το κατάστημα αλλά και τα προϊόντα της Apple που θα βρίσκει κανείς σε αυτό.

Υ.Γ.: Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το 2007 λειτουργεί και το κατάστημα της εταιρίας “Document” στην Λ. Βουλιαγμένης στον Άγ. Δημήτριο. Η εταιρία μάλιστα συνεχίζει να είναι ο μοναδικός Apple Premium Reseller που συνδυάζει και την ιδιότητα του Apple Authorised Service Provider στην ελληνική αγορά, παρέχοντας Service με εξουσιοδότηση και εντολή της Apple, κάτω από τις κοινές νόρμες που η Apple έχει θέσει για όλη την Ευρώπη.

Golden i

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.