XBLOG logo @2x

Girls4Music.gr με την γνωστή video blogger Ολίβια Γαβρίλη

Ξεκίνησε πρόσφατα την λειτουργία του το Girls4Music.gr, ένα μουσικό site για γυναίκες, στο οποίο μπορούμε να δούμε και την γνωστή video blogger Ολίβια Γαβρίλη σε διάφορα βιντεάκια. Πηγαίνω με χίλια την Ολίβια εδώ και καιρό, από τότε που δούλευα στο zougla.gr και η Ολίβια… πρωταγωνιστούσε στα video post της στο “Outdoors”!

Ξέρω κόσμο που έμπαινε στο zougla μόνο και μόνο για να δει τα βίντεο της Ολίβιας. Βίντεο με ό,τι θέμα μπορείτε να φανταστείτε και σε όποιο χώρο μπορείτε να φανταστείτε! Από βόλτες της στην Θεσσαλονίκη μέχρι βιντεάκια στην κουζίνα, στο μπάνιο ή στο σαλόνι του σπιτιού της. Η Ολίβια παράλληλα έκανε ραδιόφωνο σε σταθμούς της Θεσσαλονίκης, ενώ κάποια στιγμή η ομάδα του Outdoors αποχώρησε από το zougla και τώρα μπορούμε να τη δούμε στο AllWe.tv!

Πριν από 1-2 μήνες αν θυμάμαι καλά έμαθα (από κάποιο δημοσίευμα εφημερίδας αν δε κάνω λάθος) ότι η Ολίβια ξεκινάει συνεργασία με γνωστή εταιρεία αποσμητικών (το Rexona) και θα… πρωταγωνιστεί σε νέο site που θα ανέβει σύντομα στον αέρα του διαδικτύου.

Στις 18 Φεβρουαρίου βρέθηκα στην ημερίδα για τα Social Media στο Μουσείο Μπενάκη, όπου η Αγάθη Πλώτα από την Tribal DDB Athens στην παρουσίασή της ανέφερε το Girls4Music.gr και την Ολίβια Γαβρίλη. Έκανα μερικά κλικ τότε μετά την ημερίδα, αλλά το site δεν είχε ανοίξει ακόμα.

Δε γνωρίζω πόσες μέρες έχει που ανέβηκε το site, σήμερα το ανακάλυψα, οπότε θα έλεγα -ιδίως οι κοπέλες- να μπείτε να του ρίξετε μια ματιά, αν και η Ολίβια είμαι σίγουρος ότι έχει φαν και από τα δύο φύλα!

Αν διαβάζει κανείς από την ομάδα ανάπτυξης του Girls4Music.gr και την Tribal DDB Athens, παιδιά φτιάξτε λίγο την ποιότητα των βίντεο! Τα βίντεο που ανεβάζει η Ολίβια στο YouTube channel της έχουν 10.000 φορές ανώτερη ποιότητα!

Update: Τα βίντεο που υπάρχουν στο site και δεν είναι σε πολύ καλή ποιότητα ανέβηκαν δοκιμαστικά, όπως μου είπε η Ολίβια και από αύριο θα ανεβαίνουν καινούρια σε καλή ποιότητα. Γενικά το site έχει θέματα προς διόρθωση, αφού 100% έτοιμο θα είναι σε λίγες μέρες!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.