XBLOG logo @2x

Gipht.me, το app που πρέπει να κατεβάσεις στο iPhone σου!

Το Gipht.me, μια πλατφόρμα για την επικοινωνία μέσω επαυξημένων (enhanced) μηνυμάτων και διαδραστικών εμπειριών από smartphone σε smartphone, είναι διαθέσιμο εδώ και μερικές ημέρες για download στο iPhone σου από το App Store δωρεάν!

Πρόκειται για μια εφαρμογή που αναπτύχθηκε από Έλληνες και μέσω αυτής οι χρήστες ανταλλάσσουν έξυπνο, έτοιμο περιεχόμενο που επιλέγουν από μια τεράστια έτοιμη βιβλιοθήκη και το προσωποποιούν ανάλογα με το μήνυμα που θέλουν να στείλουν!

Η καινοτομία του Gipht.me εντοπίζεται στο γεγονός πως αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες που προσφέρουν τα σημερινά smartphones: οθόνες αφής, GPS, σύνδεση με το internet, αντιλαμβάνονται ότι κάποιος τα μετακίνησε κλπ.

Η εφαρμογή με την βιβλιοθήκη έτοιμου υλικού του -τα “giphts”- επιτρέπει σε οποιονδήποτε να “τυλίξει” τα μηνύματά του.

To Gipht.me προσφέρει μια πληθώρα εμπειριών στους χρήστες: Διαδραστικές κάρτες, μηνύματα με περιεχόμενο ανάλογα την εποχή (Χριστούγεννα, Πάσχα, Αγίου Βαλεντίνου κλπ), ενθύμια στιγμών, κουπόνια, προσφορές, geo-located δώρα και στο άμεσο μέλλον virtual αντικείμενα, αντικείμενα επαυξημένης πραγματικότητας (augmented reality giphts) και άλλα!

Ειδικά για τις φετινές γιορτές η ομάδα του Gipht.me δημιούργησε πληθώρα “giphts” με εορταστικό περιεχόμενο, οπότε χρησιμοποιήστε το για να στείλετε… επαυξημένες ευχές!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το Gipht χρηματοδοτήθηκε από διεθνές επενδυτικό σχήμα που περιλαμβάνει επενδυτές από την Silicon Valley, την Ρωσία και την Ταϊβάν και φυσικά δεν απευθύνεται μόνο στην Ελλάδα, αλλά στην διεθνή αγορά!

Για την ώρα η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για iPhone, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2012 θα είναι διαθέσιμη η έκδοση του Gipht.me για Android, ενώ μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2012 θα διατεθούν εκδόσεις για Windows Phone, Bada και iPad που είναι υπό ανάπτυξη!

Κατέβασε το Gipht.me στο iPhone σου (κλικ εδώ)!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.