XBLOG logo @2x

Γιώργος Καπουτζίδης: Ενθουσιασμένος με το LG Optimus 3D (δείτε video!)

Η συνεργασία του Γιώργου Καπουτζίδη με την LG συνεχίζεται, το αποτέλεσμα της οποίας το βλέπουμε στην καμπάνια της εταιρίας για την προώθηση του νέου LG Optimus 3D, στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Γιώργο Καπουτζίδη να παίζει με το LG Optimus 3D και να δείχνει τον ενθουσιασμό του!

Πρόκειται για το πρώτο κινητό στον κόσμο που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του να βλέπουν 3D περιεχόμενο χωρίς να φοράνε ειδικά γυαλιά, ενώ παρέχει την δυνατότητα καταγραφής 3D βίντεο!

Διαθέτει κάμερα 5 Megapixel διπλού φακού για εξαιρετικές φωτογραφίες και βίντεο σε τρισδιάστατη μορφή, τα οποία προβάλλονται ζωντανά στην 4,3 ιντσών WVGA οθόνη, χωρίς να χρειάζονται ειδικά γυαλιά, ενώ μέσω καλωδίου HDMI μεταφέρονται εύκολα σε άλλες συσκευές που υποστηρίζουν High Definition ή 3D περιεχόμενο.

Με επεξεργαστή διπλού πυρήνα 1GHz OMAP4, μνήμη δύο καναλιών, αλλά και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 (Froyo), το LG Optimus 3D προσφέρει αξεπέραστη απόδοση γραφικών και λειτουργία πλοήγησης στο ίντερνετ.

Έχω ήδη στη διάθεσή μου ένα LG Optimus 3D και σε επόμενο post θα δείτε unboxing video, hands on video για να δείτε από κοντά πώς είναι η συσκευή, τις λειτουργίες της κλπ, ενώ θα ανεβάσω και βίντεο και φωτογραφίες που θα τραβήξω με την κάμερα του LG Optimus 3D για να δούμε την ποιότητα καταγραφής της κάμερας του smartphone!

Κλείνοντας αυτό το post, δε μπορώ να μη σχολιάσω την απαράδεκτη ανάλυση του παραπάνω βίντεο. Είναι δυνατόν να φτιάχνεις βίντεο με καλό μοντάζ και επεξεργασία όπως αυτό και να μην το ανεβάζεις τουλάχιστον σε ποιότητα High Definition; Ειδικά τη στιγμή που μιλάμε για το πρώτο 3D smartphone είναι απαράδεκτο να ανεβάζει ο Γερμανός στο YouTube channel του βίντεο ανάλυσης 360p!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.