XBLOG logo @2x

GGD #7: Women On Line!

Guest Post από την Μαριλού Τζεμπελίκου (μέλος της οργανωτικής ομάδας των Girl Geek Dinners)

Πιστά, όπως κάθε φορά, στο μηνιαίο ραντεβού τους, τα Girl Geek Dinners θα είναι και πάλι κοντά μας την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου, σε ένα χώρο ακόμη πιο βολικό για όσες και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις δραστηριότητες γυναικών, στο χώρο της τεχνολογίας, αλλά και να ενημερωθούν και να γνωρίσουν από κοντά άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και… τεχνολογικές ανησυχίες! 🙂

Έτσι, την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, το 7ο GGD σας υποδέχεται στα Public Συντάγματος σε μία συνάντηση με αποκλειστικά γυναίκες ομιλήτριες, καταξιωμένες στο χώρο του business, που θα μας μιλήσουν για το πώς κατάφεραν να συνδυάσουν με επιτυχία το χόμπι τους με την τεχνολογία, μετατρέποντάς το σε business!

Την αρχή θα κάνει η Κατερίνα Καραγιάννη, ιδρύτρια του Days4u.gr, και θα μας πει πώς κατάφερε να κάνει την αγάπη της για το online marketing σε μία επιτυχημένη επιχείρηση, που προσφέρει πρωτότυπα δώρα εμπειρίας online!

Στη συνέχεια, η Φιόνα Μουζακίτη, ζωγράφος και υπεύθυνη του Arteshop.gr, θα μας μιλήσει για την επιτυχημένη online gallery έργων τέχνης, που προβάλλει και προωθεί με τον καλύτερο τρόπο έργα Ελλήνων καλλιτεχνών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!

Τέλος, η Ξένια Κούρτογλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας ερευνών Focus Bari, θα μοιραστεί μαζί μας την πολυετή και επιτυχημένη επαγγελματική της εμπειρία ή, με άλλα λόγια, θα μας μιλήσει για την έννοια της φράσης “Γυναίκες καριέρας”.

Στο καθιερωμένο ten minutes pitching, η Βίκη Κολοβού και η Μαριλού Τζεμπελίκου θα παρουσιάσουν μερικές απλές, έξυπνες και δωρεάν εφαρμογές για την επεξεργασία, αλλά και δημοσίευση των ψηφιακών μας φωτογραφιών στο internet.

Όπως πάντα, στο τέλος, θα γίνει κλήρωση δώρων και θα ακολουθήσει το networking (για να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας) με τη συνοδεία ποτών και finger food! Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοιχτή και για άντρες, αν και προτιμούμε να συνοδεύονται από κάποια γυναίκα.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες καλό είναι να δηλώσουν ότι θέλουν να παρακολουθήσουν, κάνοντας κλικ στο ggd.gr ή στο Facebook event του έβδομου GGD.

Info

  • Πότε: Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου @ 18.00
  • Πού: Public Συντάγματος, Internet Area (τηλ. 210 3246210)
    )
  • Site: www.ggd.gr

Τα ελληνικά GGD στο internet

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.