XBLOG logo @2x

GGD #12: Women & Technology in the World

Αυτή τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου είναι προγραμματισμένο το Girl Geek Dinner #12, με ενδιαφέρουσες ομιλίες από σημαντικούς ομιλητές, όπως θα δείτε και παρακάτω. Το GGD #12 θα γίνει στον γνώριμο χώρο του Microsoft Innovation Center (Βασιλίσσης Σοφίας 103), κοντά την πλατεία Μαβίλη. Η προσέλευση αρχίζει στις 18:00, οι παρουσιάσεις στις 18:30, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί networking μαζί με ποτά και ελαφρύ φαγητό.

Οι ομιλητές του GGD #12

  • Κατερίνα Πόντη: Μία από τις παλαιότερες γυναίκες bloggers στην Ελλάδα (ξεκίνησε το blog της vatraxokoritso.blogspot.com τον Οκτώβριο του 2005), θα μας «εκμυστηρευτεί» τους δικούς τους λόγους που την παρακίνησαν να δημιουργήσει τον προσωπικό της χώρο στο internet, τις εμπειρίες της μέσα από αυτή την ιντερνετική σχέση, καθώς και ποιες είναι σήμερα οι συνθήκες που επικρατούν.
  • Απόστολος Αϊβαλής: «Μία επιτροπή επενδυτών, ενεργοί και πετυχημένοι επιχειρηματίες, περιμένουν να ακούσουν την ιδανική ιδέα, με διάθεση να επενδύσουν σε αυτή που θεωρούν καλύτερη! Δεκαέξι νέοι φιλόδοξοι επιχειρηματίες (startups), προσπαθούν σε λίγη μόνο ώρα, να κερδίσουν την προσοχή τους και τα χρήματά τους! Μπορεί κάποιος από τους φιλόδοξους επιχειρηματίες να πείσει ότι αξίζει την επένδυση;» Για την ιδέα του startupday.gr θα μας ενημερώσει ο υπεύθυνος της διοργάνωσης, Απόστολος Αϊβαλής.

Περισσότερες πληροφορίες

  • Οι συμμετέχοντες: Κατά βάση γυναίκες, αλλά και άνδρες (καλό είναι να συνοδεύονται από γυναίκα), maximum μέχρι 100 συμμετέχοντες.
  • Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
  • Dress code: Be Yourself!
  • Στόχος: Το networking γυναικών και η ενημέρωσή τους για τις νέες τεχνολογίες, τις καινοτομίες, το internet και η διάδοση νέων, φρέσκων ιδεών και οραμάτων!

Εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας στο Facebook Event.

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.