XBLOG logo @2x

iPhone App από το Getitnow.gr για shopping απ΄το κινητό σου

Το Getitnow παρουσίασε δύο νέες υπηρεσίες: Αποκλειστικά στην Ελλάδα αξιολογήσεις προϊόντων από πελάτες σε όλον τον κόσμο και το «Getitnow iPhone app», το πρώτο με δυνατότητα άμεσης αγοράς μέσω της εφαρμογής.

Το Getitnow ενισχύει ακόμη περισσότερο τον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων του, πέρα από την επιτυχημένη υπηρεσία των 2.000 video reviews στο κανάλι του στο YouTube. Λανσάρει αποκλειστική συνεργασία του με την κορυφαία εταιρεία διεθνώς REEVOO, τον πλέον αντικειμενικό φορέα κριτικών προϊόντων από πραγματικούς αγοραστές από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο επισκέπτης του Getitnow.gr θα μπορεί να βρει στα προϊόντα τεχνολογίας και όχι μόνο, περισσότερες από 100.000 αξιολογήσεις με χαρακτηριστικά όπως: σχεδίαση, ευκολία χρήσης, λειτουργικότητα, value for money κ.α. Τα αμερόληπτα σχόλια των προηγούμενων αγοραστών κατηγοριοποιούνται και δημοσιεύονται αυτόματα στα αντίστοιχα προϊόντα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αναζήτησης προηγμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις συνήθειες και ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών, το Getitnow δημιούργησε το Getitnow.gr application για iPhone, iPad και iPod.

Οι μοναδικότητες της εφαρμογής για τον χρήστη αφού την κατεβάσει δωρεάν από το iTunes App Store είναι ότι θα μπορεί για πρώτη φορά να ολοκληρώσει αγορά μέσα από την εφαρμογή, να ενημερωθεί για το Daily Deal κάθε πρωί με ένα απλό Shake to Reveal και να τσεκάρει εύκολα τα γενέθλια των Facebook φίλων του ώστε να τους εκπλήξει με δώρο!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.