XBLOG logo @2x

Getitnow.gr, Συναυλία με την Καλομοίρα και το opening πλησιάζει!

Συναυλία με την Καλομοίρα ετοιμάζει το νέο ανατρεπτικό online megastore Getitnow.gr, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Μαΐου στο Fuzz Live Club και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα… Συγκεκριμένα, όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, που πωλούνται στην τιμή των 5 ευρώ, θα διατεθούν στα παιδικά χωριά SOS.

H Καλομοίρα θα εμφανιστεί μετά από καιρό απουσίας σε μια εντυπωσιακή συναυλία, πλαισιωμένη από χορευτές και μουσικούς, και θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά ζωντανά το νέο της hit-single και διασκευές αγαπημένων επιτυχιών από τη διεθνή μουσική σκηνή. Το show θα απαρτίζεται από 4 θεματικές, μουσικές ενότητες, με διασκευασμένα τραγούδια, από rock’n’roll έως και R’n’B ήχους και την εμφάνιση των άλλων δημοφιλών μουσικών που θα τραγουδήσουν.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:30, με support από νέους μουσικούς, ανάμεσα στους οποίους θα είναι και οι 3 νικητές που κατάφεραν και κέρδισαν την ψήφο των φίλων του Getitnow.gr στο μουσικό διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το site και ολοκληρώθηκε στο τέλος Απριλίου.

Τα εισιτήρια διατίθενται εδώ και μερικές ημέρες από το Getitnow.gr στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ, από τις 29 Απριλίου μέχρι εξαντλήσεως, ενώ προσκλήσεις θα δίνονται μέσα από διαγωνισμούς από την σελίδα του Getitnow στο Facebook.

Όσοι έχετε αγοράσει εισιτήριο ή θα αγοράσετε αυτές τις μέρες, να ξέρετε ότι η παράδοσή τους θα ξεκινήσει από την προσεχή Τετάρτη 5 Μαΐου.

Update [6/5/2010 11:55]: Το GETITNOW.gr προχώρησε σε αναβολή της προγραμματισμένης συναυλίας με την Καλομοίρα, εξαιτίας των χθεσινών τραγικών γεγονότων, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

Χωρίς να έχετε ανακοινωθεί τίποτα ακόμα επίσημα, μάλλον πρέπει να βρισκόμαστε πολύ κοντά στο grand opening του Getitnow.gr ως ένα πλήρες ηλεκτρονικό πολυκατάστημα… Ήδη μάλιστα τον τελευταίο καιρό ετοιμάζονται πυρετωδώς και τα φυσικά Getitnow καταστήματα σε διάφορες περιοχές.

Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από το κατάστημα του Getitnow που ετοιμάζεται στην Λάρισα.

Getitnow.gr Λάρισα

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.