XBLOG logo @2x

GETITNOW.gr: Είδαμε πρώτοι το μεγαλύτερο online megastore!

Σήμερα το μεσημέρι βρέθηκα στο Hilton για την επίσημη παρουσίαση του νέου online megastore GETITNOW.gr σε δημοσιογράφους, όπου είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε διάφορα στοιχεία για αυτό το εγχείρημα… Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έκανα live tweeting, κάτι που μάλλον θα ξαναδοκιμάσω και σε επόμενα events [μπορείτε να με κάνετε follow @JohnKarak]!

Κατά την παρουσίαση μας μίλησαν ο CEO του GETITNOW.gr, Jim Hamilton, ο οποίος ήρθε από την Αμερική για να αναλάβει το online megastore, αλλά και η υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας, ο εμπορικός διευθυντής και ο διευθυντής marketing του megastore.

Το Grand Opening του GETITNOW.gr έχει προγραμματιστεί να γίνει αυτή την Κυριακή 16 Μαΐου. Το site είναι ήδη έτοιμο, είχαμε την ευκαιρία να πλοηγηθούμε σε αυτό μέσα από τους υπολογιστές που υπήρχαν στο event και να πάρουμε μία πρώτη γεύση, προσωπικά το βρήκα πολύ εύχρηστο, περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

Στο GETITNOW.gr από αυτή την Κυριακή θα μπορεί να βρει κανείς περισσότερα από 300.000 προϊόντα, όχι μόνο τεχνολογίας όπως υπολογιστές κλπ, που ναι μεν θα είναι τα περισσότερα στο megastore, αλλά θα υπάρχουν εξίσου πολλά άλλα προϊόντα όπως βιβλία, παιχνίδια, αξεσουάρ, κοσμήματα, είδη για το σπίτι, τον άντρα, τη γυναίκα, το παιδί, μέχρι και αθλητικά είδη θα μπορείτε να βρείτε, ενώ μελλοντικά θα προστεθούν κι άλλες κατηγορίες προϊόντων.

Jim Hamilton«Το GETITNOW αποτελεί επανάσταση στην ελληνική αγορά καθώς προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις καλύτερες τιμές και μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες που μέχρι τώρα δεν μπορούσε ο Έλληνας καταναλωτής να απολαύσει συνολικά.

Προσφέρουμε το μεγαλύτερο online megastore σε κάθε ελληνικό σπίτι και στοχεύουμε μέσα από την καινοτομία και την μοναδική εξυπηρέτηση να πάρουμε ηγετικό μερίδιο στην αγορά», είπε μεταξύ άλλων ο Jim Hamilton, Γενικός Διευθυντής της εταιρίας με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρία στην Αμερική στους τομείς του retail και του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το GETITNOW όπως μας είπε ο διευθυντής Marketing της εταιρίας, βασίστηκε στην πλατφόρμα της αμερικανικής εταιρίας ATG, την οποία χρησιμοποιούν επίσης εταιρίες-κολοσσοί στον τομέα τους, όπως Best Buy, Tesco, Target, Coca Cola, Bulgari, κλπ.

Πάμε στο ζουμί τώρα, που δεν είναι άλλο από την λειτουργικότητα και τις δυνατότητες που θα παρέχει το πλήρες GETITNOW.gr στους χρήστες του. Πρώτο και πολύ σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι ότι οι επισκέπτες του megastore θα μπορούν να δουν φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης όλων των προϊόντων! Το GETITNOW.gr για το σκοπό αυτό διαθέτει ήδη δικό του photo & video art studio, για την παραγωγή του σχετικού υλικού. Έτσι θα μπορούμε να βλέπουμε όλα τα προϊόντα από όλες κυριολεκτικά τις γωνίες και να δούμε και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Δεύτερο και εξίσου σημαντικό είναι η βοήθεια-εξυπηρέτηση που θα λαμβάνει ο χρήστης ενώ “βολτάρει” στο GETITNOW.gr για να κάνει τα ψώνια του… Ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να επικοινωνήσει μέσω help desk, live chat ή click to call με κάποιον εκπρόσωπο του megastore για να του λυθούν οι όποιες απορίες για όλα τα προϊόντα. Επίσης απ΄ότι μας είπαν αν οι εκπρόσωποι του megastore  “βλέπουν” κάποιο χρήστη να επισκέπτετεται διάφορες σελίδες με προϊόντα στο site και κρίνουν κάποια στιγμή ότι μπορεί να έχει μπερδευτεί για κάποιο λόγο και χρειάζεται βοήθεια θα ανοίγει pop up παράθυρο στον επισκέπτη, μέσω του οποίου θα μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα με τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης του megastore.

Κλασικά, όπως στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν αγορά και να πληρώσουν είτε μέσω πιστωτικής, είτε με αντικαταβολή όταν παραλάβει σπίτι [δωρεάν παράδοση όλων των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα], είτε να πληρώσει παραλαμβάνοντας το προϊόν που αγόρασε από κάποιο από τα 30 GETITNOW σημεία εξυπηρέτησης σε όλη την Ελλάδα [τα οποία θα αυξηθούν μελλοντικά ανάλογα με τις ανάγκες που θα παρατηρηθούν σε όλη τη χώρα].

Οι χρήστες επίσης θα μπορούν να βρουν συμβουλές και τη γνώμη των τριών ειδικών που αξιολογούν τα προϊόντα και μιλούν για αυτά μέσα από σύντομα βίντεο. Πρόκειται για τα 3 άτομα που ψηφίστηκαν από τον κόσμο [θυμηθείτε τον διαγωνισμό με τα βίντεο πριν από 2 μήνες περίπου] και έκλεισαν διετή συνεργασία με το GETITNOW και που όπως μας διαβεβαίωσαν τα στελέχη του megastore θα λένε τη γνώμη τους με όλη τους την ειλικρίνεια, ελπίζω και πιστεύω να γίνει όντως έτσι.

Tη γνώμη τους επίσης θα μπορούν να λένε και οι χρήστες του online megastore, είτε αφήνοντας σχόλιο σε όλα τα προϊόντα, είτε μέσα από την σελίδα του GETITNOW στο Facebook. Κανένα σχόλιο δε θα κόβεται [θετικό ή αρνητικό], παρά μόνο τα υβριστικά/προσβλητικά, όπως είναι λογικό.

Δείτε φωτογραφίες από το press event του GETITNOW.gr!

Το online megastore θα είναι αρχικά διαθέσιμο μόνο στην ελληνική γλώσσα, σύντομα θα προστεθεί η αγγλική έκδοση, ενώ οι ιθύνοντες του GETITNOW σκέφτονται μελλοντικά να προσθέσουν εκδόσεις και για άλλες γλώσσες! Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η mobile έκδοση, για άνετη πλοήγηση και shopping και από το κινητό!

Τέλος, η προσφορά της ημέρας που ήταν και η πρώτη καινοτομία που πρόσφερε το GETITNOW θα συνεχιστεί με ένα προϊόν κάθε μέρα σε ασυναγώνιστη τιμή.

Κλείνοντας, μην ξεχάσω να αναφέρω ότι το GETITNOW.gr αποτελεί μία συνεργασία ανάμεσα στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη και την Publicworld, (συμφερόντων Π. Γερμανού). Η εταιρία η οποία  διαχειρίζεται το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα ανήκει κατά 57% στην ΡublicWorld, κατά 38% στον ΔΟΛ και κατά 5% στον επιχειρηματία Βίκτωρα Ρέστη.

* Την κεντρική φωτο του post μου παραχώρησε η Έλενα Πάκου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.