XBLOG logo @2x

Γερμανός, Κέρδισε δώρα και μετρητά με τις αγορές σου

Δώρα που εξοικονομούν χρήματα, καθώς επίσης και μετρητά μπορούν να κερδίσουν με τις αγορές τους οι καταναλωτές που επιλέγουν τα καταστήματα “Γερμανός” για τις αγορές τους.

Με κάθε αγορά αξίας 30€ και άνω ή νέα σύνδεση Cosmote ή ΟΤΕ σε Conn-x και OTE TV [1] που θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου στα καταστήματα “Γερμανός”, οι καταναλωτές λαμβάνουν μια ειδικά σχεδιασμένη τσάντα που φέρει ένα αυτοκόλλητο και έναν μοναδικό κωδικό.

Στη συνέχεια, είτε μέσα στο κατάστημα, είτε στο site www.einaistoxerisou.gr, μπορούν να συμπληρώσουν τον κωδικό και να μάθουν στη στιγμή εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Μοναδικά δώρα που εξοικονομούν χρήματα όπως ένα αυτοκίνητο Fiat Panda με υγραέριο, ένα υβριδικό Piaggio MP3 300lt, ηλεκτρικά ποδήλατα και προπληρωμένες κάρτες [2] αξίας μέχρι και 1.000€ περιμένουν χιλιάδες τυχερούς επισκέπτες των καταστημάτων “Γερμανός” που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.

Επιπλέον, πέντε τυχεροί, που θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση, θα κερδίσουν από 2.000€ μετρητά ο καθένας [3].

  • [1] Εξαιρούνται οι συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας και οι ανανεώσεις.
  • [2] Οι προπληρωμένες κάρτες εκδίδονται σε συνεργασία με την τράπεζα Κύπρου.
  • [3] Η συμμετοχή των καταναλωτών στην κλήρωση γίνεται μέσω του site einaistoxerisou.gr, όπου υπάρχουν και οι αντίστοιχες οδηγίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.