XBLOG logo @2x

Επιβεβαιώθηκε: Η τελευταία season του Game of Thrones θα έχει μόνο 6 επεισόδια

Η όγδοη και τελευταία season του Game of Thrones θα είναι και η μικρότερη της σειράς, με μόνο έξι επεισόδια, επιβεβαίωσαν οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss σήμερα. Μιλώντας στο SXSW στο Austin, Benioff ο Weiss είπε ότι αυτή τη στιγμή γράφουν την περίληψη της τελευταίας σεζόν. Σε 140 σελίδες θα γραφτεί το επικό τέλος της σειράς.

Μιλώντας για την διαδικασία γραψίματος, οι Weiss και Benioff αποκάλυψαν ότι θα μοιραστούν το βάρος με άλλους δύο συγγραφείς. «Ο Dave Hill θα γράψει τη πρεμιέρα της season, ο Brian Cogman θα γράψει το 802 [το δεύτερο επεισόδιο] και μετά θα γράψουμε τα υπόλοιπα τέσσερα,» είπε ο Benioff. Τα τελευταία τέσσερα επεισόδια θα τα γράψουν οι δύο παραγωγοί, οι οποίοι ανέλαβαν τη σειρά από τότε που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά.

Οι δύο άντρες μίλησαν σε ένα panel με οικοδεσπότες τις Maisie Williams και Sophie Turner που παίζουν τις αδερφές Stark, Arya και Sansa αντίστοιχα. Για πλάκα -ελπίζουμε- ο Benioff είπε: «Μαλώναμε για το ποιος θα γράφεις ποιο μέρος, ποιος θα σκοτώσει την Sansa…» Ο Weiss συνέχισε το αστείο, λέγοντας «Και οι δύο θέλαμε να σκοτώσουμε την Sansa πάρα πολύ.» Ο Benioff επίσης επιβεβαίωσε ότι ο Ed Sheeran – ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής – θα εμφανιστεί στην έβδομη σεζόν, αφού τον κάλεσε για να κάνει έκπληξη στην Maisie που είναι fan του.

Η έβδομη σεζόν του Game of Thrones είναι και αυτή μικρότερη από τις προηγούμενες, αλλά μεγαλύτερη από την όγδοη, με εφτά επεισόδια. Θα δούμε τι μας ετοίμασαν οι Weiss και Benioff στις 16 Ιουλίου που έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα της σεζόν.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.