XBLOG logo @2x

Το HBO κυκλοφόρησε νέο επικό trailer για την 6η σεζόν του Game of Thrones

Βρισκόμαστε δύο εβδομάδες πριν τη πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν Game of Thrones και το κανάλι HBO μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο επικό trailer που μας δίνει μερικές πληροφορίες για το τι πρέπει να περιμένουμε στις 24 Απριλίου. Με λίγα λόγια, οι white walkers φαίνεται ότι τελικά ετοιμάζονται για επίθεση, ο Tyrion διοικεί τη πόλη Meereen όπως έκανε και στο King’s Landing, και οι Cersei και Jaime Lannister θα πάρουν εκδίκηση για αυτά που έπαθε η Cersei.

Μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες:

  •  Ο Jaime Lannister δεν είναι χαρούμενος με τον High Sparrow και την ομάδα του για αυτά που έκαναν στη Cersei τη προηγούμενο σεζόν, με το διάσημο “walk of shame” στο King’s Landing.
  • Ο Theon και η Sansa δραπέτευσαν από τον Ramsay Bolton και τώρα η Sansa θέλει να πάρει εκδίκηση.
  • Σε αυτή τη σεζόν θα δούμε πολλά περισσότερα υπερφυσικά στοιχεία από ότι στις άλλες. Μόνο σε αυτό το trailer βλέπουμε τον Night’s King και τους ‘φίλους’ του, έναν γίγαντα που σπάει έναν μεγάλο τοίχο και έναν μεγάλο, θυμωμένο δράκο.
  • Σε μια σκηνή (στο 0:52) βλέπουμε το λάβαρο των Starks, πίσω από τον Ser Davos.
  • Το HBO ανακοίνωσε ότι ο Jon Snow είναι νεκρός, και τον βλέπουμε επίσης νεκρό στο trailer. Παρόλα αυτά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να αναστηθεί (όπως λένε οι φήμες).

Σε γενικές γραμμές αναμένεται να είναι άλλη μια καταπληκτική σεζόν. Υπομονή λοιπόν άλλες 12 ημέρες. Μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer της νέας σεζόν του Game of Thrones εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.